Snö, bio och bebis!

Snö, snö, snö, överallt är det snö. Super mysigt och det blir lite ljusare ute. Dock är det inte så väl plogat, iaf inte cykel- och gångvägar. Men nu har vi iaf snö så att det räcker. Så vi köpte inte pulkan i onödan iaf ;-)

I helgen var jag och Nellie ute hos mina föräldrar. Nellie och mormor gjorde pannkakor och så blev det en liten promenad med pulkaåkning och snöbollskastning.Vi har också varit på bio, första biobesöket för Nellie och det gick jätte bra. Vi såg Var är bus-Alfons? fyra små filmer med Alfons på 40 min totalt. Perfekt att börja med.Nellie har blivit en riktigt bestämd liten tjej, hon vet vad hon vill och inte vill. Vilket verkligen sätter humöret på prov ibland. "Vill inte ha kläder, vill inte ha blöja/ byta blöja, vill inte ha maten, vill inte ha mössa, vill inte ha vantar, vill inte overallen. Vill inte, vill inte, vill inte". Hela tiden! Det är bara att försöka vända på saker och försöka att ha tålamod. "Vill inte ha blöja" blir till bar rumpa och potträning. Så nu håller vi tummarna för en blöjfri tös till sommaren. Skulle vara skönt att ha det avklarat innan vi blir en till i familjen.

De flesta av er vet redan om det men till sommaren är det beräknat att vi ska bli fyra i familjen ♥ och Nellie ska bli storasyster. Vad vi längtar!Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0