Fix fix fix

Oj vad dagarna springer iväg nu, snart är det helg igen. I fredags blev det en liten busstur till Pålsboda med Thea, Lina och Alicia. Första gången tjejerna åker buss, de tyckte det var jätte roligt. 


I helgen som var blev det en del fix här hemma och kalas. Min kusin fyllde på lördagen och det firade vi på söndagen. Vi fick träffa tjejernas lillsyssling. Lilla söta Vilgot! Igår var det fullfart här hemma, vi skruva ihop det nya städskåpet som vi köpte i helgen och Niklas och pappa satte dit lister och dörrfoder i Lilys rum, så nu är hennes rum klart, saknas bara en hylla. Sen ska lite saker upp på väggarna. 

VARMVATTEN!!

Tjoho!! Imorgon ska jag duscha varmt och länge, enda tills kroppen är alldeles röd! 

Strike

Det var ju såklart premiären av Fifty shades of grey vi skulle på i torsdags, jag tyckte att filmen var riktigt bra. Längtar efter kommande filmer. Bästa film kommer nästa år så det blir verkligen att vänta. 


Igår så fortsatte vi att fixa här hemma och snart är vi helt klara med Lilys rum. Nu saknas bara lister, foder och garderob, men det tar vi nästa helg. Tapeten vi valde tillslut är jag jätte nöjd med. 


På kvällen kom mina föräldrar och lillebror hit och åt grillat och tittade på Melodifestivalen. Till efterrätt gjorde vi chokladfondant med grädde och jordgubbar, mums! 


Idag blev det en tur in till Örebro där vi bowlade och åt lite mat. Första gången som Nellie bowlade och hon tyckte det var jätte kul! 
Lo-lo-love me

Att man alltid ska vara så nojig första gångerna man ska åka ifrån barnen, det spelar ingen roll om det bara är en kort stund eller om det endast är några kilometer bort. 

Snart är det dags att lämna livet hemma för en stund och bege sig iväg med fina vänner. Få koppla av en stund och njuta av en förhoppningsvis bra film. Känns lite vemodigt att släppa allt här hemma bara, men jag är ju snart hemma igen. 

Säger bara: "What are you waiting for?"

Vårfeelings

Idag är det underbart skönt ute och man börjar få vårfeelings även om man vet att det dröjer ett tag till innan det är dags för våren att komma.  Det har blivit en liten promenad i solen på förmiddagen. När jag hämtat Nellie på dagis så ska vi åka och handla lite. 

Även rabatten börjar få vårkänslor!Söndag

Söndagkväll efter en riktigt bra helg, med mycket utomhusaktiviteter. Det vi egentligen skulle göra den här helgen blev det inte mycket av. Vi får ta igen det nu i veckan istället. Skridskor, snowracer och längdskidsåkning har det blivit istället. 
Imorgon väntar BVC besök för lillfisen. Ska bli kul att se hur mycket hon växt, är två månader sen sist. Sen blir det öppnis som Nellie längtat efter. Utelek

Igår var vi ute och busade i snön jag och Nellie medans Lily sov i vagnen. Jätte kul att klampa runt på baksidan i djupa snön och klättra upp på stora snöhögen som traktorn har plogat upp. 


Precis när vi gått in igen efter att fröken sagt att hon behövde gå på toaletten så kom pappa hem och vi begav oss ut till stora pulkabacken. Nellie som inte träffat Lina på en vecka blev väldigt glad att få träffa sin bästis. Det blev även premiäråkning för Lily i pulkan. 

Idag har vi fixat lite här hemma och sen åkte vi och köpte skridskor till Nellie. Nellie tog på sig ett par i strl 33 och säger: "Mamma! De passar perfekt!". När vi kom hem gick vi till skolgården och åkte lite. Det kommer nog behövas lite träning innan balansen hittas, men hon tyckte iaf att det var roligt. Snö snö snö

Det verkar aldrig ta slut, skottar bort decimetervis med snö varje dag. Mysigt men nu behöver vi inte ha mer snö. 

Idag har vi varit ute på shoppingturné jag och tjejerna. Allt som skulle inhandlas fick vi tag på. Så nu slipper vi förhoppningsvis åka en gång till för att komplettera. Så i helgen blir det massa fix här hemma.

Söndag

Nu är snart denna helg till ända. Det har varit en rätt lugn helg, med lite fix här hemma. Snöskottning har vi också sysselsatt oss med då det kommit ett par decimeter snö. I början på veckan besluta vi oss för att köra iväg Nellie till dagis, med tanken om att vi aldrig kommer kunna skydda oss till 100% mot sjukdomar. Men sen fegade vi ur när vi fick meddelande om att det gick magsjuka på dagis igen. Tji fick vi! Igår knackade magsjukan på här hemma. 

Tillslut något som är betydligt roligare än magsjuka. Barnen fick en liten syssling igår, som vi väntat och längtat. Stort grattis Anton och Tessy! Även ett stort grattis till storebror Vincent och välkommen lilla Vilgot! 

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0