Olika är bra!

Den här veckan har det varit full fokus på himlen. Med både norrsken och solförmörkelse, tyvärr var det på tok för mulet idag för att kunna se solförmörkelsen. Norrskenet syndes endast lite svagt så fick ingen bild på det. Det har varit/är en liten dröm att få se ett riktigt norrsken och även få föreviga det med kameran.

Idag har det varit fullfart hela dagen och jag har hunnit med en hel del. Fika hos min mormor, sytt ärtpåsar, bakat tortillasbröd och en tårta till helgens kalas. 


Sen har vi även rockat sockorna idag! 

Bebismys och pyssel

I förrgår hade vi fullt hus här hemma, då vår egna lilla bebisgruppen var på besök. Fem barn och fyra mammor så det var full fart hela dagen. Jag bjöd på Mangokyckling och sen en chokladpaj som jag tyckte var riktigt god. Den var även väldigt lätt att göra. 
Igår var det så varmt och skönt ute så vi var ute och skurade uteplatsen en stund, blev dock inte klar för Nellie tröttnade rätt fort! Så då tog vi en glass i solen istället. 


Idag har vi påskpysslat lite, målat, gjort kaniner och påskägg. Efter lunchen tänkte jag att jag ska försöka få fram Nellies cykel så vi kan ta en promenad, men det blir nog inte det lättaste med garaget fullt av skit som ska till tippen. Ett år

Ett år går så fort! Idag för ett år sedan skrev vi kontrakt på huset och har alltså varit husägare i ett år nu. Mycket har vi hunnit med att fixa i huset men än finns det mycket kvar som vi vill göra och mycket som vi behöver göra även om det inte är lika kul. 
 
Nellies rum före:
 
Nellies rum efter:

Vårat sovrum före:
 
Vårat sovrum efter:

Sandlåda:
 
 
Lilla förrådet:

Lekrummet före:

Lekrummet efter:Lilys rum före:

Lilys rum efter: 


Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0