Goda vänner

Vilken underbar helg det har varit, en heldag på lördagen med vännerna och även söndags kvällen spenderades med goda vänner. Igår åkte vi hem till Thea och Fredrik och hade glöggmys med dem, Krilla, David, Maria och David. Super mysigt då snön föll ute och julpyntat hus. Vi hade knytis så det fanns en hel julbuffé med massor av gott. Saffransbullar, pepparkakor, ostar, mjukpepparkaka, Rocky road, choklad i alla former, julkulor, cheesecake, whiskytoppar, glögg och julmust.
 
 

Det blev lite julklappsutdelning också, Krilla hade gjort så fina magneter åt oss alla med kort på och till Nellie hade de köpt en bamsesaga med bok och cd. Pyssliga Thea hade gjort en pärm med massa olika recept och bilden på oss. Det roliga med pärmen är att recepten i den är sånt som någon av oss bjudit på vid något tillfälle. Nu ska vi hjälpas åt att fortsätta fylla den med nya recept. Vilken rolig idé va? Idag har vi hunnit med lite fix här hemma och sen har vi varit ute en sväng och åkt pulka, vi var alldeles rödmosiga när vi kom in. Ikväll kommer morbror Viktor hit och bakar pepparkakor med oss. Ska även försöka oss på att göra ett eget pepparkakshus.
 


Kommentarer
krilly

Å va mysigt det var igår!
Vilken lycka för Nellie att få hänga lite med sin morbror :D hoppas pepparkakorna smakar!
Pusspuss

2012-12-10 @ 19:00:39
krilly

Å va mysigt det var igår!
Vilken lycka för Nellie att få hänga lite med sin morbror :D hoppas pepparkakorna smakar!
Pusspuss

Svar: Ja det var jätte mysigt!! :D Jag fick en crush på pepparkakor och brie ;) så var tvungen att köpa hem lite ost ;) haha. Ja det var jätte mysigt, nästa år får vi baka med Vilmer, Nellie och Lina :DPusss!
Saz

2012-12-10 @ 19:00:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0