Borta bra..

Den senaste veckan har vi knappt varit hemma alls, ändå har vi varit på hemmaplan. Förra torsdagen hade vi tapaskväll med fina vänner, knytkalas med mat för en hel vecka. Mycket gott och trevligt var det iaf, åt så jag höll på att spricka.
 
 
På fredagen var vi bjudna till Dajja och Petter för lite grillning och kolla in deras "nya" lya. Även den en mycket trevlig kväll. Lördag, söndag och måndag spenderade vi ute i Sköllersta för att fortsätta bygga altan.
 
På tisdagen åkte vi till Askersund och mötte upp Vincent, Anton och Helen. Tanken var att åka minitåget till hembyggdsgården men det var 50 min kvar tills tåget skulle gå så vi tog en glass i solen och promenerade sedan bort dit. Stannade på vägen och lekte i lekparken, som ligger precis vid vattnet. Uppe på hembyggdsgården hälsade vi på djuren, vilket både Nellie och Vincent tyckte var riktigt roligt.
 
Gick ner till vattnet igen och åt en bit mat innan det blev mer lek i parken och sedan hemfärd. Hade en trött tös i bilen som sov hela vägen hem. Kvällen firade vi med grillad oxfilé och klyftpotatis. Man får lyxa till det på en tisdag när man inte ätit hemma på flera dagar.
 
 
Även under onsdag och torsdag var vi i Sköllersta, på torsdagen var det kalas för Julia som blev 13 år. Det bjöds på god mat och tårta, mycket skratt år Nellie och hundarna. Nellie är super förtjust i deras hund Cleo och det verkar var ömsesidigt. De svansar efter varandra och Nellie gjorde samma saker som Cleo. Bet han i en PET flaska så gjorde hon det också. Kröp han in i tunneln kröp hon efter. Lade han sig på marken lade hon sig bredvid. Så gick Nellie och ropade på honom hela tiden Kloo, Kloo, Kloo, Kloo.
 
 
I fredags packade vi in oss i två bilar och åkte till Nora, tyvärr var tågturerna inställda pga personalbrist och ångloken går tydligen bara på helgerna. Men vi hade mysigt ändå och Nellie fick se lite tåg iaf, självklart åt vi glass och så blev det även en pizza till lunch. Gick på en liten loppis i en tågvagn nere vid sjön, Johanna fynda en handväska och vi köpte två böcker till Nellie. 
 
 
Igår var vi åter i Sköllersta, altanen börjar mer och mer likna en altan nu och igår fick vi klart andra trappen, men det finns en hel del kvar att göra. Men nu går det att använda iaf.
 
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0