Helgen

Helgen i övrigt blev ganska lugn, Niklas hade match på lördagen och sedan åkte vi hem och åt god mat och hade det mysigt i soffan, kollade på finalen av körslaget. På söndagen åkte vi och kollade på "mitt gamla lag" (inte många som spelar kvar) när de spelade mot ÖSK Söder och sedan åkte vi och hämtade min lillebror och åkte ut till mor och far. Det bjöds på mat och hemmagjordglass, super gott, snodde åt mig receptet på maten, men måste nog få be om att få receptet på glassen för den var himla god den också.
 
Igår var Thea och Lina på besök, vi ställde till med riktig frukost, med nybakade frallor, amerikanska pannkakor, yoghurt, juice, te osv. En riktig mumsfrukost. Sedan blev det lite lek och bus och sedan passade vi också på att fika. Lina har blivit så stor och sitter nästan helt själv nu, så snart kommer hon att krypa runt efter Nellie och busa med henne och Nellie kommer lära henne allt hon kan ;)
 
Idag tog vi en snabb promenad till biblioteket för lite rim och ramsor, sen en snabb promenad hem igen för att möta upp Therese och Melvin som tog bilen från biblioteket, för lite lek för barnen och fika för oss vuxna. Nu ska vi snart bege oss iväg och handla lite, om de övriga i familjen behagar att vakna snart!

Tjejkväll

I fredags hade vi tjejkväll hemma hos Thea, knytkalas med tapas och efterrätt. Vi fick skjuts ut av snälla Sandy och David kom sen och hämtade oss så det blev en välkomstdrink och lite vin till maten. Nu tycker väl ni att jag är konstig men jag har aldrig ätit tapas förut, men nu har jag fått mersmak.
 
Det fanns så mycket gott att välja på, skinkor, kycklingklubbor, potatis, såser, snittar, korvar, räkor, gurk- och morotsstavar, bröd, soltorkade tomater, fetaost, oliver, ost och kex. Ost och kex som jag aldrig brukar äta, om det nu inte finns cantadou vitlök & örter, vågade mig faktiskt på att prova en ost. Ja vi tar ett steg i taget, nästa gång kanske jag vågar prova någon annan ost, nu när jag tyckte den här osten var så god.
 
 
Vi hade en super trevlig kväll med mycket skratt och gamla minnen. Det är så härligt med de här tjejerna vi träffas inte jätte ofta men det finns alltid något att prata om, vi har gjort en hel del tokiga saker tillsammans och känt varandra sen småbarnsben. Så tack tjejer för en super kväll, det här måste vi göra om snart igen, det får inte gå över 2 år mellan gångerna! Bättring på det!

Bara för att..

.. man klagade så fungerar det ju så klart sen när man provar igen! ;)

Pussel

Det kommer mera..

Jag har försökt i några dagar att få upp något på bloggen men det vill inte fungera. Eller det fungerar med text, men bilderna strular fortfarande och har inte fungerat de gånger jag provat. Sen de gjorde om här på blogg.se så har det strulat fram och tillbaka och så plötsligt fungerar det och man blir jätte glad och ska lägga upp fler bilder, men då går det inte längre.
 
Så jag återkommer så fort jag lyckas få upp bild, för bildlösa inlägg är inte alls lika skoj. Men då vet ni varför det inte händer så mycket här.

Dyra dagar

Två dagar som till större del har bestått av shopping. Igår beställde vi ny bilstol till Nellie. Som för övrigt ligger på maxi och väntar på oss redan, det kallar jag service. Så den ska vi hämta så fort Nellie har vaknat.

På eftermiddagen igår åkte vi till Kavat för att kolla skor, har letat som tokar överallt efter ett par vinterskor, men alla är ju så himla dyra så då kände jag att jag lika gärna kunde köpa ett par Kavat för samma pris.

Hem och laga mat och sedan vidare till Sofie på Tupperwareparty. Jätte kul då jag aldrig förut varit på det, de gånger jag har blivit bjuden har jag tyvärr inte kunnat. Även där blev det lite shopping plus att alla som var där fick välja om man ville ha ett müslibar/sportbar etui eller en nyckelring, sen fick jag en liten burk också som var en nyhet och sen vann jag ett pris i lottdragningen. Ibland ska man ha tur. Det bjöds på fika med smörgåsar och muffins och lite godis. Sofie hade bakat ett jätte gott bröd med russin, nötter och frön, som jag vill ha receptet på ;-)

Idag har vi varit på gallerian med Sandy och underbara Vera och fick även där med oss lite saker hem. En sväng på Ikea och Chilli hann vi också med.

Bus med Viktor

Idag har vi varit på besök hos Åsa, Örjan och Viktor. Vi var ute ett tag i det sköna höstvädret och busade. Viktor drog av Nellie mössan men försökte sedan snällt att sätt på den på henne den igen. 
 
 
Sedan gick vi in och åt lite mat både barn och vuxna, lite mer lek inomhus innan det var dags att åka hem med  trött tjej. Somna i bilen och sov en stund här hemma också, sen var det slut vilat tyckte Nellie. Lite mellis och sedan ut en sväng igen och tog lite kort bland löven innan de tar bort dem.
 
 
 
Nu är det snart dags för mat och sedan väntar fredagsmys med sjuk karl. Vi som skulle ha haft vänner över på fredagsmys idag, fick ställa in det.

Rockstar

Höstpuss

Nellies kalas

Igår fyllde världens bästa och underbaraste tjej 1 år. Min lilla prinsessa är inte så liten längre, hon har blivit en bestämd dam som vet vad hon vill. Hittar på massa bus och stökar till här hemma.
 
I söndags hade vi kalas, full fart hela dagen från morgon till kväll. Nellie sov 1 timme på hela dagen och skulle absolut inte sova förrän efter halv 10 på kvällen. Hon fick smaka tårta för första gången vilket var en stor hit. Hon fick massor med fina presenter och konstigt nog inga dubbletter, förutom ett pussel som vi hade sen tidigare.
 
Tack alla ni som firade dagen med oss och tack för alla jätte fina presenter som ni skämt bort henne med.
 

Nej!

Det funkade inte att lägga upp bilder just nu så det får vänta det också ;)

Heej hopp!!

Vårat internet har legat nere sen förra veckan så jag har varit lite smått isolerad, då även mitt gratis internet på telefonen gick åt snabbt, men nu är vi åter med internet. Ska försöka få ihop ett kalas inlägg med lite bilder. Jag har tjuvstartat med att fixa lite bilder så det kommer nog snart hoppas jag. Slänger upp en annan bild så länge från i måndags när vi var ute och busade bland löven.

Full fart!

Det har verkligen varit full fart den senaste tiden, på söndag går vi i mål. Frysen är full med godsaker och jag har ändå lite kvar att göra. Men det känns att jag är på banan nu. Men på söndag är det dags för Nellie första kalas, hennes 1 års kalas. Nu ska jag skriva en sak som nog alla bloggande mammor skriver i sina bloggar, tänk att det snart gått ett år. Ett helt år sen du kom till oss. Mitt lyckligaste år och fler ska det bli.

Du är allt jag någonsin önskat! ♥

Trollunge!! ♥

 

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0