Min nya leksak!

v.37

Då har man gått in i vecka 37, känns som om dagarna går jätte sakta men att jag har gått in i en ny vecka nästan varje gång jag uppdaterar här, konstigt. Var på barnmorskebesök idag, min vanliga barnmorska var sjuk så jag hade en tillfällig och det var inte det lättaste när hon inte riktigt har koll på vem man är och vad som har hänt tidigare.

Något annat som verkar vara typiskt för mig är att jag får göra om alla blodprov, så även denna gång. Det hade blivit något fel med proverna från förra gången jag var där, så de måste tas om. Då kan man undra vad det har blivit för fel, men det är väl inget att oroa sig för antar jag. Svaret på levern hade de iaf fått och det såg bra ut, men barnmorskan som jag hade idag tyckte jag skulle ta ett nytt på fredag eftersom det inte har blivit bättre.

Magen hade växt ytterligare 2 cm och ligger nu på nästan 33 cm. Hjärtat tickade också på med 138 slag/minut. Så allt såg bra ut även denna gång.

Ledig dag!

Gick upp hyfsat tidigt för att vara ledig, skulle köra mamma och pappa till flygplatsen. 1 vecka i Kreta väntar för deras del, avundsjuk! Så hela förmiddagen gick åt till att köra dem då planet var försenat 1 timme, så kom vi inte iväg samma tid som vi tänkt från början.

När jag kom hem åkte vi direkt och handla och sedan åt vi lite mat. Älsklingen åkte till jobbet och jag åkte till Maxi för att hämta ut ett paket jag beställt. Ska visa senare vad det är för något. Trött gick jag och la mig i sängen för att vila och sov i ca 3 timmar, blir trött för ingenting nu.

Sen har det blivit lite mat och nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla tv hela kvällen. Imorgon kommer Sandy och Mange hem från Turkiet, skönt att ha dem på hemmaplan igen!!

Mc Muffin

Söndagen bjöd på lite innebandy på dagen, Ekeby - Arboga, tyvärr blev det förlust och inte spela de bra heller. Jag och Dajja hade fika mys på läktaren med muffins som hon hade gjort. Riktigt goda med hallon och vit choklad.

Efter matchen åkte vi in och hälsade på farfar på sjukhuset, stackarn, får hoppas du får komma hem idag eller de närmsta dagarna iaf. När vi kom hem kom Dajja och Petter över och mös lite med fotbollstittande och tacos. Dajja hade med sig fler muffins och även snickerskakor, super goda.

Idag har jag jobbat, har gått in på min näst sista vecka innan föräldraledigheten. Nu blir det lite städning och diskning, håller även på och tvättar lite. Försöker iallafall vara duktig.

Mindre än en månad...

Känner mig rätt sliten, dras med en förkylning som "äntligen" brytit ut efter ca 3 veckor som jag känt mig lite små krasslig. Det är varmt och fötter och fingrar svullnar. Har bara ett par skor jag kommer i, annars får jag använda tofflor men det känns inte som det är riktigt väder för det längre, även om det var rätt bra väder i slutet på veckan.

Har nu gått in i den nionde månaden och är idag 36 fulla veckor. Full aktivitet i magen även om det är rätt trångt där inne nu. På onsdag väntar nytt besök hos barnmorskan.

Kräftskiva

Igår var det som sagt kräftskiva hemma hos Thea och Fredrik. Min första och antagligen sista kräftskiva i år. En riktigt trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap.




Lite nytt..

Då har bloggen fått lite nytt utseende. Var rätt trött på den gamla designen så satte mig i morse och pilla ihop en ny. Bäst att passa på nu medans man har tid att sitta lite vid datorn. Konstigt nog känns det alltid roligare att uppdatera bloggen när man har en ny design.

Snart är det dags att börja göra sig iordning för att åka på kräftskiva till Thea och Fredrik. Ska försöka komma ihåg att ta med mig kameran så det kan bli lite bilder här på bloggen, för det har det varit lite dåligt med senaste tiden.

Soft kitty, warm kitty..

v 36 ♥

Ytterligare en vecka har gått och vi har tagit steget in i vecka 36, snart bara 1 månad kvar det känns helt sjukt. Tänker mycket på vem du är och hur du ser ut. Längtar efter dig!!

Har jobbat en vecka efter semestern nu och det går hyfsat bra, ont i fötterna och lite öm i ryggslutet. Sen att man känner sig som en flodhäst som knappt kan göra någonting är väl bara att acceptera. Bara att stå ut de tre veckorna som är kvar innan planerad föräldraledighet.

v.35

Idag har vi haft sista träffen med föräldragruppen innan BF, nästa gång vi ses har alla fått sina små. Så det ska bli spännande att få träffa dem också. Jag har nu gått in i vecka 35 (34+2) och var idag på kontroll hos barnmorskan, allt såg bra ut, men ska ta lite prover på fredag, bland annat på levern för jag har fått lite klåda på fötter, armbågar och lår, sen blir det några till rutintester.

H*n har vänt sig och ligger med huvudet nedåt men har inte sjunkit ner i bäckenet än, men det är väl snart dags för det. Har ett fasligt tryck på revbenen när jag legat ner ett tag och ibland, oftast på kvällarna kan det komma ut en fot i sidan som inte är allt för skön. Men är glad så länge jag slipper hemska foglossningar.


Höst!

Nu känns det verkligen som höst, gråmulet och kylig. Några gula löv har man också skymtat på träden. Jobbade första dagen efter semestern idag och även om 4 veckor gick fort så är det ändå konstigt att man knappt kommer ihåg något.

Ännu ett tecken på att hösten börjar komma är att vi fick in vinterjackor, mössor och vantar idag på jobbet. Men jag som länge har längtat efter hösten är nu riktigt glad att de äntligen är pågång. Mysiga kvällar under en filt i soffan med en varm kopp te och tända ljus är väl underbart.


Lilla magen

Lilla magen tidigare i veckan (33+3).

Fixshopping

Igår blev det lite shopping, mest små saker till lägenheten, vi har ännu inte fått riktigt klart här hemma. Det tar tid när man inte har så himla mycket ork och gärna vill göra något annat när det väl är bra väder. Fick med oss lite presenter hem också till helgens kalas.


Igår fyllde älsklingens bror, idag fyller min kära mormor och nästa vecka fyller svärfar, så det är dem vi ska fira i helgen, GRATTIS till er!

"Barnrummet" är i ett enda kaos, saker överallt, barnvagn här, babyskydd där, kläder som ska tvättas i påsar. Får nästan panik av att se allt stå huller om buller. Men det är mysigt också, snart får vi börja använda alla dessa saker. <3

Jollyroom

Igår fick vi leveransen från Jollyroom som vi beställde i söndags. Ett babyskydd och ett babygym fick det bli, beställde även med hjulskydd till barnvagnen. Snabb leverans och det gillar vi :D Nu är alla stora saker inhandlade så nu kommer vi nog klara av de första dagarna efter att vi kommit hem.

Kolmården

Igår bar det av till Kolmården med älskling, Fredrik och Cissi. Började med lite fika/frukost på parkeringen för att sedan gå in i parken. Vi hade äldigt tur med vädret kom bara 3 små skurar som inte varade allt för länge. Fick se alla djuren utom delfinerna.

Vi tänkte gå på delfinshowen men det var rätt mycket folk där när vi gick förbi, så vi skippade det den här gången. Tog närmare 400 bilder så fick några som blev något att ha iaf ;) Orkar inte fixa alla nu, så det kommer lite bilder senare men har några att visa iaf.






Efter Kolmården styrde vi vidare ner till Söderköping och Smultronstället. En riktigt mysig glassrestaurang, med stora glassar efter olika teman. Helt klart värt ett besök under sommaren.




Tjejkväll

Underbart väder har vi fått och jag ska inte klaga. Varmt är det och lite brun har jag blivit så nu är jag nöjd, får gärna fortsätta såhär i en vecka till för sedan återgår jag till att jobba, får hoppas att det går bra, har ingen lust att sitta hemma och vänta på att dagarna ska gå.

Kvällen igår spenderades med bästa Sandy, det blev mat på Hellas och sedan gick vi och såg Bridesmaids, en riktigt rolig och bra film. Helt klart värt att se. Så det blev en riktigt tjejkväll igår vilket jag tror jag behövde. Var rikitgt trött när jag kom hem men lyckades ändå hålla mig vaken tills hjärtat kom hem från träningen men sen somnade jag nog rätt fort.

Vecka 33

Igår var det återigen dags för besök hos BM, lite nervös var jag att magen inte skulle ha växt något som sist, men den har känts mycket mer spänd senaste tiden. 2 cm hade den växt och det var ju bra, full fart var det i magen också så vi fick vänta lite med att lyssna på hjärtslagen så den lill* fick lugna ner sig lite.

Har nu gått in i vecka 33 (32+4) Så snart är det "bara" 7 veckor kvar till BF, känns fortfarande jätte konstigt och har nog inte riktigt vant mig vid tanken än. Men längtar som bara den gör jag ♥

Två veckor

Ytterligare 2 veckor har snart gått, jag har passat på att fylla 25 år och haft två kalas, varit på besök hos mormors syster, besökt morfars minneslund, badat för första gången iår (det tog sin tid), varit på första träffen med föräldragruppen. Självklart har man tagit det lite lungt också vilket kan behövas så här i slutet, för nu känns slutet eller jag skulle vilja säga början nära.

Har fått jätte många fina presenter och mycket uppvaktning. Först med fest i fredags med mina älskade vänner och sedan kalas igår med släkten och grannarna. Fick även träffa mitt kusinbarn Vincent som har hunnit att bli 3,5 månad.

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0