Hjärtegrynet!

Euphoria

Dålig uppdatering igen! Men dagarna bara rullar på speciellt när det varit så himla fint väder. I lördags hade vi lite eurovisionmys här hemma med Sandy och Dajja. Pizza och godis stod på menyn. Loreen vann är överlägset som ni alla redan vet ;) så det var jätte skoj.

På söndagen vaknade jag upp till min första riktiga morsdag, med morgonmys i sängen och paket. Fick en bok och en liten söt teckning (som Niklas gjort) av Nellie. Sen gjorde vi oss ordning för att åka ut till min mormor och fira lite, där blev det massa fika, bullar, kakor och rabarberpaj. Sen till mamma och pappa för att äta lite mat. Grillat! så underbart gott det är. Nellie passade även på att prova sin nya pool. Super skönt att få svalka av sig lite i värmen. Vidare till Niklas föräldrar för lite mer firande, där bjöds det på god tårta, så vi hade en riktig gottedag.

I tisdags tog vi en sväng till marieberg för lite shopping, jag skulle egentligen inte ha något alls, skulle kolla lite på en ny mobil eftersom min har börjat ge sig sen en tid tillbaka. Velade fram och tillbaka men tillslut kom jag hem med en Samsung galaxy S3 och är verkligen super nöjd.

Igår tog jag , Nellie och Marie en mysstund i backen med lite frukt och sol. Det var jätte skönt så länge solen var framme men när solen gick bakom ett jätte stort moln så gick vi in, burr. Jag vill ha sommarvärme, precis som förra veckan.

Idag blir det nog mest att fixa lite här hemma, plocka och tvätta och sånt nödvändigt.

Feelings ooohoh feelings

Njuter av sommaren!

Tittut!

Rim och ramsor

Igår hade vi en skön heldag ute i solen hos Sandy. Åkte dit straxt efter 10 och blev kvar till halv 4 tror jag. Maria var också där, var länge sen vi träffade henne så det var väl jätte skoj. Det bjöds på kycklingsallad och massa prat.

Sedan åkte vi hem och åt lite mat och gjorde oss ordning för kvällen, då vi skulle åka till Stora mellösa och kolla på Petter när han spelade match. Nellie underhöll större delen av vägen dit med massa glädje tjut och skratt. Vi blev inte kvar hela matchen för det kom massa mygg och så blev det lite kyligt när solen gick ner. Så vi åkte hem och kollade på Grey´s istället.



Idag har jag varit en sväng till Gallerian och sedan hem och åt lite mat innan det var dax för en promenad till biblioteket för en fika med föräldragruppen och sedan lite rim och ramsor i sagorummet. Alla fyra bebisarna älskade det, lite olika gosedjur och sånger om dem, vindspel, såpbubblor och trumma. Sen fick vi även en bok med oss hem, super bra. Till hösten kommer vi nog gå på rim och ramsor där för det verkade jätte mysigt. Gick vidare till Sveas och slog oss ner där med glass och ännu mer prat.




Här hemma har det sedan varit skrikmaraton, en trött liten tös som absolut inte ville sova, men nu sover hon iaf så vi får en lugn kväll med lite eurovisiontittande.

Summerfeelings

Flera dagar i rad med kanon väder, man ska inte klaga, både jag och Nellie njuter. I måndags åkte vi en sväng till Marieberg för att handla lite till balkongen, blev nya mattor, en hylla, blommor och lite till. Ska visa sen när vi fått ordning där ute, men jag tycker det blev riktigt bra.

Igår kollade vi på prinsessdopet och Sandy kom över en sväng, sedan gick vi en liten promenad och handlade och sedan blev det tacos innan älsklingen skulle ge sig iväg på speedway. Vi hade också tänkt att gå men det blev tyvärr inte så, vi får gå sen när Desperate har slutat, bara två avsnitt kvar nu. Så vi tog en sväng hem till Sandy och Mange och mös på deras framsida tillsammans med Dajja och Petter.

Sedan åkte vi hem och Dajja kom över och kollade på Desperate med oss, sen blev det Bigbrother (inte heller många program kvar) och sedan sängen.


Soldag

Idag har det varit väldigt bra väder, dock lite mulet emellanåt. Vi tg oss ännu en lugn förmiddag och gav oss sedan på eftermiddagen ut på promenad. Då var det mulet men det sprack snabbt upp och blev jätte varmt. Stannade till i en lekpark så Nellie fick gunga lite och prova sitt nya hinkset, dock bara krattan och spaden. Men det räckte nog ändå.


Sen när vi kom hem tog vi och gjorde ordning på balkongen så nu är den städad inför sommaren. Ska försöka att hitta lite saker att dekorera balkongen med på onsdag då det blir besök på Marieberg. Nu ska vi snart starta grillen och få i oss lite mat och sedan blir det väl soffmys hela kvällen som vanligt.

Sådan far, sådan dotter!

Nappmaraton

Gungar

Ledighet

I torsdags var älsklingen ledig som de flesta var, vi passade på att åka in till stan med mina föräldrar och kolla på spexparaden. Det var invigning för spex SM som ska avgöras i Örebro nu under helgen, min lillebror var med i Örebrospexet som kungen av Troja. De hade sin föreställning igår kväll som vi missade, känns tråkigt, men vi hade bjudit över Thea, Fredrik och Lina, plus att jag fortfarande är lite hostig så det kändes inte så roligt att sitta där och hosta, så vi får gå nästa gång. Efter paraden gick vi till Kina muren och åt lite mat.




Igår var jag, mamma och Nellie på marieberg och shoppade lite. Blev både kläder, lite annat smått och gott och mat. Sen hem och göra oss ordning inför kvällen då vi som sagt skulle få finbesök. Nellie hade knappt sovit något på dagen så jag försökte lägga henne flera gånger utan resultat, men tillslut somnade hon straxt innan dem kom så hon fick lite sömn iaf. Hade en super trevlig kväll med trevligt sällskap och god mat om jag får säga det själv ;)

Idag har det känts som söndag, kanske skulle bjuda över folk eller hitta på något roligt varje fredagkväll för att förlänga helgen lite. Vi tog oss en lugn förmiddag och sedan gav vi oss ut i det halvbra/bra vädret och tog en promenad och stannade för att gunga en stund och sedan gick vi och handlade. Nu väntar snart lite mat och sedan blir det mys i soffan innan jag ska köra in lillebror till Örebro och sedan blir det nog ännu mer soffmys när jag kommer hem.

Nasonex

Igår ringde jag till vårdcentralen, pga av min förkylning som inte vill ge sig, snart varit förkyld i 2 veckor, vilket inte är likt mig. Det har liksom satt sig så långt upp så jag är täppt med kan andas genom näsan. Tror aldrig jag varit med om det förut. Men nu fick jag en receptbelagd nässpray med kortison utskriven, får hoppas att den hjälper. Kan tydligen ta några dagar innan den börjar värka. 163:- kostade den så hjälper inte den här så får jag nog vara förkyld. Det "roligaste" var att när jag sedan på kvällen pratade med pappa så sa han att han hade 3 såna förpackningar hemma som han fått av farmor, alltså kunde jag ha fått en gratis, aja bara att bita i det sura äpplet och se glad ut.

Helgmys

I fredags hade vi besök av Nellies gudmor, så jag gick upp och slängde ihop en chokladsockerkaka, så att jag hade något att bjuda på. När älsklingen kom hem så tog vi oss en promenad till torget och gick på Kumlamarken, fick med oss lite godis hem. Sen blev det hockey och hemmamys med mina favoriter hela kvällen.

I lördags gjorde vi inte speiellt mycket på dagen, Niklas åkte iväg och spelade fotboll med grabbarna en sväng. På kvällen var vi bjudna hem till Sandy och Mange på grillning, super mysigt och trevligt folk. Nellie busade med Casper, hon tyckte han var hel festlig och Casper ville att Nellie skulle ligga på golvet hela tiden, så fort man tog upp henne blev han ledsen, hihi sötis!!


Igår bjöds det på frukost i Sköllersta och sedan blev det lite småfix med bilen och Nellie gungade i det fina vädret. När vi kom hem kollade vi på fotboll och sedan blev det mat och mer tv tittande.


Idag är vi lite sega, som vanligt på måndagar, Thea och Lina skulle ha kommit hit. Men eftersom jag fortfarande är snorig och hostar så bestämde vi att vi skulle ta det en annan dag. Så det blir en lugn hemma dag idag, så jag blir frisk någon gång.

Stop it!

Mamma sluta annars river jag studion!

Redigering

Har suttit och redigerat lite bilder ifrån vitsippefotograferingen vi hade på valborg. Har inte känt att jag har orkat nu när vi varit sjuka, men tog mig lite tid nu när Nellie sovit på förmiddagen. Men än är det lite bilder kvar så får nog ta mig lite tid någon mer dag så jag får klart dem snart.


Mitt hjärta!

Instängd

Idag har det gått 7 månader sen våran skatt kom till oss. Stort grattis på 7 månadersdagen hjärtat! Så nu på morgonen har vi haft en liten photoshot som ni kan se här under, dock var det bara en test bild, men tyckte ändå att den vart så söt, så den fick komma med här också.

Det är inte det lättaste att ta kort på Nellie nu, allt utom sittandes är nästintill omöjligt, för då är hon rätt snabbt ute ur bild. Så är man ensam så gäller det att vara riktigt snabb. Några bilder fick jag iaf på henne och det är huvudsaken.

Idag blir det åter en lugn hemma dag, så vi blir friska snart. Ida känns det som det kvittar för vädret är inte så bra ändå. Men jag har inte varit utanför dörren på 1 vecka, känns ju sådär att vara instängd på 80 kvm. Börjar känna mig som att jag är i BB huset ;)

Ska springa och leta kameror nu, tjing!

7 månader

Nellie och vitsippan

Sjukstuga

Ursäktar dålig uppdatering men vi har sjukstuga här hemma, som jag skrev tidigare är Nellie sjuk, men hon är på bättringsvägen, mycket piggare och drar sig fram här på golvet fram och tillbaka. Hon är dock väldigt snorig och hostar. Sen har hon nu även lyckats smitta mig, så orken har inte räckt till till bloggen. Förkylning med feber från och till. Gick och la mig igår med nästan 39 grader och vaknar utan feber. Men känner mig ändå väldigt slö.

Men snart är vi på banan igen båda två och då ska vi uppdatera, jag lovar.

Maj

Denna månad började ju sådär. I tisdags var vi en sväng hem till Sandy och Mange, mös på deras nybyggda trapp och framsida som Mange har gjort så himla fin. Det bjöds på paj i solen och allt var kanon bra. Efter ett tag började Nellie bli väldigt gnällig. Vi åkte hem för att göra mat eftersom Niklas skulle iväg på speedway, snuttan somnade nästan direkt när vi kom hem. Hon han bara att få i sig lite mat innan. Sen vaknade hon halv 8 med feber, fick lite välling och somnade om efter ännu lite gnäll.

Hon vaknade flera gånger under natten, vilket inte är likt henne. Tillslut fick hon sova mellan oss, hon kröp så nära mig hon kunde och låg och pilla på min arm, min lilla kamin. På morgonen var hon lite piggare och febern var i stortsätt borta. Men nu har förkylningen slagit till. Snorig och hostig och hon är jätte trött. Har sovit i snart 2 1/2 timme, vilket även det är ovanligt under dagtid för henne.

Nu kanske ni trodde att det var värre än en fjuttig förkylning, det är hennes första så vi har klarat oss väldigt bra hitills men det gör ju så ont i mammahjärtat när hon inte mår bra. Min lilla prinsessa. Nu blir det en sväng till apoteket så fort hon vaknar.

Sköna maj välkommen...

Vitsippan

Massor av bilder

Igår kom alla bilder jag hade beställt så nu har jag en hel del att klippa och klistra med. Denna högen är sorterad och klar efter datum så det är bara att börja. Kvällens pyssel.

Nu går det undan

Helgen har gått och nu är vi snart mitt inne i nästa vecka. I lördags var det dags för kalas nummer tre för farmor Nettan, det bjöds på mat och fika, kollade även på speedwayen. På söndagen åkte vi ut till Sköllersta för att tvätta bilen, det blev en härlig dag i solen med fika och grillning. Nellie passade på att gunga lite, jag skulle filma men efter 9 sekunder tog minneskortet slut, så det får bli en annan gång.

Igår var det sista april och valborg, vi hade bjudit hit Thea, Fredrik och Lina. Men det slutade med att bara vi tjejer "firade" valborg med pizza och brasan, efter att Niklas fick jobba hela kvällen och Fredrik kände sig hängig.

Så idag är det alltså första maj, helt sjukt vad tiden går. Här hemma börjar det hända saker, Nellie har fått lite fart på krypningen eller hon drar sig fram än så länge. Det går inte jätte snabbt men det börjar gå fortare och fortare.

Idag är det kanon väder, vilket det varit i några dagar nu. Jätte skönt. Idag blir det en sväng till Sandy och Mange och ikväll ska det pysslas och Niklas ska på speedway.

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0