Stolt mamma!

Oj vad dagarna går, Lily är snart 2 månader. Väger numer över 5 kg och har vuxit 8 cm sedan hon föddes. Hon har blivit mer vaken och vill helst vara uppe i famnen så hon kan spana på omgivningen. Vagnen är inte någon favorit men det går emellanåt. Vi har även en till tös här hemma som blir större. Hon kläcker ur sig så sköna kommentarer och är så medveten om allt. En bestämd tjej som verkligen vet vad hon vill. Nu har hon även slutat med nappen, vilket jag aldrig trodde skulle ske. Iaf inte så lätt som det gått. 5 (efter inatt blir det 6) nätter har hon nu varit utan nappen. Idag är nog första dahen hon inte frågat efter den. men det har aldrig varit något tjat utan hon har bara sagt att hon vill ha nappen och då har vi sagt nej och sen har det varit bra. Så nu är man en stolt mamma.Mina prinsessor, vad jag älskar er! ♥Runt hörnet

Nu har vi haft 5 underbara veckor här hemma, fyllda med massa mys, bus och gos. Ja även en heldel ammande, blöjbyten osv. Förra veckan var det kanon väder nästan hela veckan, varmt som sjutton, iaf när man inte kan bada. Så jag och Lily har spenderat stora delar av tiden i skuggan. Jag har vågat mig ut i solen korta stunder mellan ammningarna.


Nellie däremot har äntligen vågat släppa taget och simma själv i poolen. Det som gjorde susen heter Swimcoach, en "flytbaddräkt" som håller henne uppe. Den tillsammans med armpuffar har varit kanon. Nu får man inte hålla i henne och det är nästintill omöjligt att få upp henne ur vattnet.Nu räknar vi ner till semester, ååh vad skönt det ska bli. Vad vi ska hitta på får vi se, men ett besök på Kolmården blir det nog iaf.

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0