Freeedag

Då var det åter helg och lite ledighet står på schemat, vet dock inte om det blir så mycket lugnare för att man är ledig, har massor som ska fixas inför nästa helg då Nellie ska firas. Sen fyller även min älskade pappa år så honom ska vi också fira såklart. Niklas är borta på match i Arvika hela lördagen så jag och Nellie får förbereda själva.

Nu är det snart idol och till det har vi laddat upp med lite fredagsmys iform av tacos. Nellie cyklar runt på sin trehjuling, notera den dyrbara lasten. När vi kom hem från jobb och dagis var vi ute en stund och busa i löven.


Fotografering

Idag har Nellie tagit kort på dagis. Ska bli roligt att se hur de blir. Hon hade tokat lite som hon brukar göra när jag försöker ta kort på henne, men de trodde att de hade fått några vanliga kort på henne också. Mitt lilla busfrö.


Majts

Igår hade vi en super mysig eftermiddag och kväll. Vi åkte med mormor och morfar och plockade majs, eller som Nellie säger majts.Efter majsplockningen åkte vi till hallen för att kolla på pappa när han spelade hemmapremiär, tyvärr blev det förlust med 6-11. Pappa skrapade iallafall ihop två mål och en assist, så det är vi nöjda med iaf ;-).

Direkt efter matchen åkte vi vidare in till stan för att umgås med underbara vänner. Goda pulled pork stod på menyn, har själv gjort det en gång förut men då tyckte jag inte att det var någon stor hit, men jag får känna mig besegrad av Krilla och Thea, ni kan ni. Sen väntade biomys för oss brudar och barnpassning och hemmamys för karlarna. Vi såg The heat och den kan jag varmt rekomendera, kanske mer är en tjejfilm, men tror att även killar skulle kunna tycka den är rolig emellanåt.

När vi kom hem sov barnen så gott, så vi fikade lite och sen blev det massa snack in på natten.

Höst

Nu är hösten här, sommaren höll i länge men nu har det blivit kyligare. Skönt tycker jag, iallafall just nu, kanske ångrar mig efter någon månad med kyla. Jag ser fram emot höstens mysiga kvällar, med tända ljus och krypa ner i soffan med en mysig filt. 
 
Dagarna går oerhört fort just nu, vi håller på och bygger om butiken på jobbet, innertaket har sänkts, lampor har tänds och släckts, nya väggar har byggts upp och gamla har rivits, nya bredare hörn inne på avdelningarna,  avdelningar flyttas runt och byter plats, endast två avdelningar kommer bli kvar där de står idag när vi är klara. I fyra veckor har vi nu hållt och och på måndag går vi in i den sista fasen, fas 3. Så om två veckor beräknas alltså butiken vara klar. Lagom till alla julsaker kommer in. Jag som älskar julen tycker det är mysigt att vi får in alla julsaker så tidigt, vissa tycker det är vansinne. Men dagarna går fort och snart är även julen över och ett nytt år står för dörren.
 
Om ca 3 veckor fyller vårat bustroll 2 år. Det ska självklart firas på riktigt, med massa kalas, tårta, ballonger, släkt och vänner. Har börjat planera lite smått, inte som förra året då jag planerade flera månader i förväg vad som skulle bakas.
 
Dagarna fylls just nu med jobb och dagis då vi jobbar raka veckor både jag och Niklas. Där emellan försöker vi få in lite lek och bus och även lite innebandy.
 
 

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0