Hektisk vår

Nu är det verkligen mycket pågång för oss. Inte nog med att en stor del av släkten fyller år på våren med kalas hit och dit så fyller Niklas till råga på allt 30 och det ska firas med tre kalas.

Sen tidigare vet ni också att vi väntar tillökning i familjen nu till början av sommaren och sen har vi idag även blivit med hus. Äntligen får man väl lov att säga och även om det blir mycket den närmsta tiden, så känns det som om allt löser sig för oss nu. Förhoppningsvis hinner vi iordning i huset innan bebis tittar ut.

Den det antagligen kommer märkas mest på är Nellie, 2 1/2 år med nytt boende, nytt rum, ett syskon och sedan nytt dagis. Nästan allt i samma veva. Men jag hoppas att det kommer gå bra.

Så nu är det mycket att tänka på, ringa och säga upp lägenhet och abonnemang, bankbyte, säga upp dagis och snart även söka nytt dagis, flyttpacka osv.

Undertiden ska vi hinna med att jobba och träffa vänner och släkt också ;-)

En hektisk vår. Men en jäkligt bra vår!

Kvarnen och ny säng

För en månad sen var marken täckt av snö, nu är alla snö borta och man börjar känna av att våren är runt hörnet. Som att vakna på morgonen och höra fågelkvitter utanför fönstret. Nu hoppas vi bara på lite mrr värme ute så man kan stänga in vinterkläderna i garderoben för den här gången.

Sedan sist har vi varit på Tekniska kvarnen med Thea, Freddan och Lina. Nellie tyckte det var jätte skoj att få springa runt och kolla och undersöka alla saker. Men roligast var nog ändå tågbanan.Nellie är väldigt mycket för att pussla just nu, vi köpte ett bamsepussel till henne i alla hjärtans dagpresent. Men det pusslet var ingen match efter att ha pusslat det några gånger. Så nu har vi köpt ett nytt pussel med lite fler bitar, får se hur länge det dröjer innan hon lägger det på några sekunder också.Det har blivit endel utelek och annat bus också.


Här ser ni den stoltaste tjejen med sitt jätte stora kinder ägg, hon var helt lyrisk.
Härom dagen fick Nellie hem sin nya säng som hon fick i julklapp av mormor och morfar. Hon skulle självklart hjälpa mamma med att skruva ihop den. Men när det väl var dags att sova så var ändå spjälsängen bäst. Men nu har hon somnat i sin nya säng två kvällar i rad, vilket hon inte gjort på flera månader så det bådar gott.Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0