Gott nytt år

Nu är det snart dags att åka iväg för att fira nyår, himlans mysigt kommer det att bli. Ska även försöka att fånga några snygga fyrverkerier på bild. Sen får vi se vad kvällen bjuder på, kanske blir några överraskningar. Beror helt på.

Eftersom jag inte vet om jag kommer ha någon tillgång till internet under kvällen, så får jag önska er alla ett gott nytt år redan nu. Vi ses 2009.

Nu är december nästan över

Mellandagarna är slut och jag har inte publiserat bilderna och videoklippen från våran julavslutning än. Jag vet att det är dåligt gjort av mig, men jag kan lova att det kommer, ska bara ha lite extra tid till att göra det. Ska även försöka att få till en bra text som verkligen berättar det vi blev utsatta för. Får se hur det går. Tror ändå att bilderna kan berätta ganska mycket.

Brunch?

Var nere och handlade lite mat till frukosten förut, jag vet inte vad som tagit åt mig, äta frukost kl 1 är inte riktigt vad jag brukar göra. Det är nog alla de här helgdagarna som har ställt till det för mig. Iallafall så träffade jag söta Thea nere på Maxi, mycket trevligt. Är väldigt sällan man träffar henne nu förtiden, tyvärr.

Nej nu blir det frukost.

Det bästa 2008



1. Göteborg med familjen, två mysiga dagar med Rhapsody in circus och shopping.

2 & 3. Schweiz med laget. En underbar vecka med massa sport, sol och annat skoj. Även en dags trip till Milano. Foto: Lotta Dohn

4. Lanseringen av nya lagbloggen.

5. 5 år med min älskling.

6 & 7. Brors student.

8. Poängjakt ala Saz hemma hos Matsson. Foto: Anna Bengtsson

9 & 10. Midsommar i Gustavsvik med de bästa. Foto: Marie Pettersson.

11. En dags trip till Stockholm med familjen, shopping stod på schemat.

12, 13 & 14. Tre super duper bra dagar med massa sol i Smögen med Märy & Babbi , sen får vi ju inte glöma kräftbaguetterna, mums!

15. Läger i Åsa med laget, en dags trip till Göteborg med shopping och sedan Lisebergbesök, säger bara en sak, åkpass!

16. Äntligen fick jag min efterlängtade systemkamera, Nikon D90. Im in love!

17. Julavslutningen med ännu en poängjakt, Chicken kings!

Honey Honey

Tack för att du finns!

2009

Imorgon vid den här tiden är det ett helt nytt år. En dag kvar av år 2008, ett år av mycket skit, men också en himlans massa bra. Det bästa från 2008 kommer jag publisera imorgon. Mycket från året kommer jag ta med mig in i det nya året, andra saker lämnar jag mer än gärna bakom mig.

År 2009 ska bli så himla mycket bättre.

Eyeliner


Svängde förbi marieberg på vägen hem för att köpa en ny eyeliner till imorgon, tyvärr var det slut på den lila jag skulle köpa så köpte den andra färgen jag hade tänkt att köpa. Så får jag köpa den lila när de får in den.

Överraskning

Kom hem från jobbet för några timmar sen och vad får jag se..



Jo granbarr över hela golvet. För det första dricker han (läs: Findus) ur allt vatten ur granfoten, sedan har han attackerat granen. Här har vi busen själv.

God morgon

Se på fan det funkar. Usch vad jag hatar att gå upp såhär tidigt. Brukar inte vara några större problem annat än att sängen är så himla mycket skönare just den här tiden. Men nu har jag haft lite svårt att somna de senaste nätterna så det får man lida av på morgonen.

Nu väntar frukost i form av havregrynsgröt och sedan bege mig iväg till jobbet där det blir morgonmöte. Då hinner man att vakna till lite mer.

Natten

Under natten ska det göras uppdateringar på blogg.se. Som det brukar vara så kommer det väl inte gå att logga in här imorgon bitti. Så det blir tomt på inlägg imorgon då jag jobbar hela dagen. Men ska ändå prova imorgon bitti om det funkar, kan ju inte hålla mig borta.

Imorgon är det möte klockan 09.00 på jobbet, så det är snart dags att sova för att orka med. Ska även försöka smida lite planer för den här bloggen, bara fantasin sätter stopp. kanske kommer det upp något nytt här snart. Ha inte för stora förhoppningar bara.

Golden dots

Hemma

Hemkommen från jobbet, har hunnit fått i mig lite mat också. Blir inget gym idag är på tok för trött för det. Men man kanske kan säga att jag har gymmat endel idag, har nämnligen städat lagret och lyft massa tunga kartonger. Men det får nog bli ett gympass imorgon eller på nyårsafton.

Nu är julen över!

Torka?

Om man kunde kalla det torka så är den nog borta nu, satt och pyssla lite och fick tillslut ihop en design som jag faktiskt är nöjd med. Sen får vi se hur lång tid det tar innan jag är trött på den här. Hoppas ni kommer trivas på min "nya" blogg.

Enjoy!

Idétorka

Jag har försökt mig på en ny design, men vad jag än gör så blir jag aldrig nöjd. Kreativiteten är som bortblåst, men lovar att jag ska finna den igen. För nu har jag tröttnat totalt på designen.

Hittade dessa bilder på hårddisken från en gammal dator, man kan nog säga att här var kreativiteten på topp. Ge mig den tillbaka.



Söndag

Blev ganska sent igår, så har tagit lite sovmorgon. Nu väntar snart frukost och efter det tänkte jag gå en sväng och sedan sola. Vi får se hur det blir med det, men det skulle behövas.

Ljuset i tunneln

Före jul dog min dator. Alla program försvann, men alla filer tack och lov gick att rädda. Nu har vi ominstallerat datorn och nu återstår bara jobbet med att installera alla program som skall finnas på en dator för att jag ska kunna använda den.

Sen är de det där med musik, inte en låt på hela datorn...!

Min tur

Jag längtar till den dagen då det är jag som hånskrattar åt er, den dagen är snart här, bara så ni vet. Från den dagen är det jag som bestämmer.

Juloutfit



Dealade med Märy igår om att visa sin juloutfit på bloggen, så här kommer min.

Rött linne från Gina Tricot
Kofta från Blu di blu
Leggings från Lindex
Benvärmare från Gina tricot

Mina julklappar























Det som jag inte tagit kort på av mina julklappar är ett kamerastativ, torkarblad, en stekpanna och en kastrull.

Min julafton

Vaknade upp och insåg att det skulle bli en vit jul trotts allt. Kunde inte bli bättre. Gjorde i ordning det sista här hemma och sedan åkte vi hem till min familj och kollade på Kalle och inväntade resten av släkten.



Själklart en riktigt gran, annars ingen julkänsla.



När hela släkten hade kommit var det dags för julbord, snacka om att jag var hungrig och riktigt mätt blev jag också.



Det godaste på hela julbordet är mormors köttbullar, mums!





Efter maten blev det lite tv tittande och snack, sedan öppna julklapparna.









Efter öppnandet av julklapparna blev det fika med super god tårta.



Efter fikat åkte jag och älsklingen vidare till hans familj. För att öppna fer julklappar.





Eftersom vi kom ganska sent till älsklingens familj så blev det ingen mat utan vi ska dit på eftermiddagen och äta mera julbord, mums.

Jiiihooo

Nu ska ni snart få se vad jag pysslat med hela förmiddagen. :P

Hemma igen

Hoppas ni haft en kanon julafton, för det har jag haft. Har fått massa fina saker som jag tänkte visa imorgon men nu blir det sängen, är riktigt trött.

Kycklingen

Tänkte bjuda på ett smakprov från våran julavslutning, här ser vi mitt lag (Kycklingen) utföra ett utav uppdragen. Hoppas på att kunna lägga upp fler bilder i mellandagarna.


Foto: Mamman med barnvagnen

God Vit Jul!

Att jag är så bra på att önska mig saker, när jag vaknade upp imorse så är marken vit. Okej det lyser igenom lite grönt fortfarande, men det snöare fortfarande så det kanske är löst till eftermiddagen.

Får önska alla en riktigt god jul, så återkommer jag senare.

23 december

Ska när som helst åka iväg till jobbet, ska upp på stan först och hämta L, får se hur det går, kommer säkerligen vara hur mycket folk som helst. Sen jobbar jag till 18.15, efter det hem och ixa det sista med julklappsinslagning och färga håret oså, ska även försöka mig på att ännu en gång klippa luggen.

Nu vill jag ha massa snö!!!! Ge mig! Snäääälla

Julkänsla

Jag hade tänkt att få in lite julkänsla här på bloggen, men så verkar det inte bli. Har absolut ingen tid till det. 2 dagar kvar till julafton, tiden går så himla fort. Jobbar både idag och imorgon. Sista julklappen ska köpas idag innan jobbet är det tänkt, skulle även vilja ha något att ha på mig på julafton, så man slipper springa naken.

Julavslutning

Matchen gick inte så jätte bra igår trotts att vi spelade underbart stora delar av matchen. 5-4 slutade matchen till Husqvarna och vi fick gå på "jullov" utan 3 poäng. Efter matchen hade vi mys hs mig med Rockband, Film och masssssssssa gott. Jossan och Märy sov även kvar, mys!

Idag har vi haft en julavslutning som sent kommer att glömas. En underbar dag, med massa skoj. Tänkte gå in mer på den en annan dag när jag fått hem en dator med fungerande photoshop så att jag kan visa alla härliga bilder vi tog under dagen.

Sen vill jag bara säga att det är ganska kul att se hur mycket en liten flagga kan reta upp folk.

Matchdag och julmys

Om några timmar är det tekning i Kumlahallen i årets sista match. Husqvarna står på andra sidan, ett stort starkt blått Kumla på andra. Let the game begin.

Efter blir det julmys hemma hos mig med de bästa.

Löst

Nu har jag räddat de viktigaste filerna, med lite hjälp av älsklingen. Så nu blir det ominstallation av datorn, men väntar tills efter jul, tror jag.

Nu sovdags, så man orkar med morgondagen, tror den kan bli tuff ;)

Virus

Datorn har lagt av, kul jul! Älskligen sitter och försöker få igång den och jag hoppas verkligen att han får det, även om de flesta av mina bilder ligger på externa hårddisken så har jag ändå en del saker jag behöver på den. Som allt till julkalendern, orka göra om det.

Det värsta är att jag vet att jag har 7 ja ni läste rätt 7 virus på datan som jag inte har fått bort. Konstigt att den inte startar.

Christmas in you

God morgon

Är igång och bakar lite och mer ska det bli. Ska försöka komma igång och plocka lite här hemma också. Har endel att göra idag känner jag, får se om dagen räcker till. Träning ikväll och match på lördag, sista innan juluppehållet.

Idag är det precis 1 månad sen jag fick besked, känns väldigt segt om jag ska vara ärlig. 3-4 månader kvar nu. Orka!

Ursäkta

Får be om ursäkt för dålig uppdatering, men har jobabt en hel del mer än vad jag trodde det skulle bli den här veckan och har en hel del saker som måste bli klara denna vecka, så jag kan få lite julfrid.

Ledig imorgon sen är det fullt upp alla dagar fram till jul, så imorgon hoppas jag att jag hinner med att köpa den sista och kanske viktigaste julklappen, varför ska det alltid vara så svårt. Sen måste jag få hem en gran, klä den någorlunda fint. Slå in lite julklappar också, sen har jag jul!

Jobbade idag några timmar extra skulle ha slutat 14.15 men kom inte ifrån förns 16.30, så hem slänga i sig mat och åka till gymmet och lyfta lite skrot med Babbi. Efter det bollpass med laget.

Jag vill ha en vit jul!

Kaos

Det mesta var kaos idag på jobbet. massa kö innan vi öppnade, ingen kontakt med banken, servern låg nere så kom inte åt vår egna databas, skylt skrivaren är trasig och kassorna var super sega. Plus att man inte hade någon lunch på hela dagen, började 12 och slutade 5.. ingen mat mellan 11.00 och 18.00, inte så bra.

När jag kom hem väntade mat och VM finalen som tyvärr inte gick så bra den heller. Starkt att komma igen från ett underläge med 0-4 i en VM final, Tråkigt att de sedan tappar 6-4 till 6-7. Sånt är livet. Vi förlorar det första VMet, men ett silver är väl inte fy skam det heller, men ett 7:e guld hade ju suttit rätt fint.

Lördag

Jobbat större delen av dagen. Efter jobbet åkte jag hem och hämtade älsklingen sen åkte vi vidare ut till mor o far där mat väntade. Sen bakade jag och mor julkolor i 3 olika smaker. Sen blev det lite efterrätt, glass och varma jordgubbar och glögg.

Vi tog tre poäng idag, tyvärr kan jag inte säga hur matchen var spelmässigt eftersom jag tyvärr jobbade. Bra jobbat tjejer!!!

KUMLA BLÅ!!!!!!!!

Jobb imorgon igen, sen är jag ledig i två dagar, då ska det förhoppningsvis köpas och kläs gran. På tisdag blir det julbak och mys med Maria

Krav

Ge Alice vinnarlåten!

 

Jobbardag

Idag blir det jobb för fulla muggar, skulle ha börjat 2 men får istället jobba öppning till stängning för att L är sjuk. Fint med lite mer pengar sådär efter jul. Våran rea på julsaker börjar även idag, så det kanske blir mycket att göra.

Efter jobbet så blir det hem och förhoppningsvis äta någon god mat och mys framför Idol finalen. För att sedan ladda om till nästa arbetspass som börjar på lördag förmiddag. Jobbar hela helgen så får se om jag hinner med så mycket mer, ska iallafall fira P som fyllt år tidigare i veckan.

Hej mitt vinterland!

Snö igen

Underbart, nu öser det ner snö. Snacka om att man blev glad när man vaknade och kollade ut och det var vitt överallt. Hoppas det får vara kvar ett tag nu iallafall. Men de har ju sagt att det kommer bli en grön jul :(

Oldie

Dagen har gått ganska fort, har hunnit med att städa lite och plocka ordning på lite julsaker. Gymmet med Babbi med massa killar ;) sedan träning med resten av laget. Nu är det inte bara underbenen som bråkar med mig, utan mitt lår har gett upp. Var stel på matchen i lördags, sen har det fortsatt så plus blivit lite värre. Känns att man börjar bli gammal, haha. Fick även spela back på två målet. Hallå, jag på backen. Big NOO!!! Men det gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig.

Gårdagen

Ja, igår bjöd Giorgio och Luca oss på middag, Gnocchi som faktiskt är riktigt gott. Smakar lite som pannkaka tycker jag. Sen blev det efterrätt i många olika former. Salami dolce, tiramisu och kladdkaka. Så nu får man ta och springa lite extra på träningen ikväll, haha.

Efter alla mat så spelade vi Ticket to ride, Jag och Emma, mot Luca och Giorgio. Jag och Emma hade värsta planen att ta den längsta vägen som ger massa poäng, självklart kände vi oss som vinnare med de poängen. Vinnare vart vi också, ända till Giorgio tog fram fuskkortet som vi inte visste om och fuskade till sig 10 poäng och gick om oss. Kul spel, skit kul!












Tisdag

Nu går dagarna fort, julafton närmar sig mer och mer. Dock är jag i stortsätt klar med alla julklapparna vilket känns så himla skönt. En hel del jobb nu också, så pengarna rullar in på kontot. Det värsta är att jag jobbar hela helgen och där med missar våran match + Andreas i stjärngossestrut.

Jobbat förmiddag idag, sköna arbetstider, har mest plockat upp varor, de sista julsakerna kom idag. Så åkte jag till fars jobb och lånade hans bil, eller han ska "laga" min lite, så därför fick jag ta hans. Nu ska det plockas och fixas här hemma, sen blir det middag hemma hos Giorgio. Kanske hinner spela lite Ticket to ride också.

Önskelista


Kommer nog att få fylla på denna lista lite till, men det här var saker som jag direkt kom på att jag vill/behöver ha. Sen är ju pengar alltid välbehövligt.

2 advent

Har föresten tänt ljus nr 2 på lagbloggen.

God morgon

Matchen igår gick varken bra eller dåligt. Stundtals spelade vi bra och stundtals slarvigt. Fick med oss 1 poäng och vi ligger kvar på samma plats i tabellen.

Idag blir det jobba, ska åka alldeles straxt, sen blir det nog bara att ta det lugnt, förhoppningsvis äta något gott.

En gång till


Det fungerade med snön, vi provar igen. Ge mig en vinst imorgon! ;D

Fredag

Fredag, älskade fredag. Har jobbat idag vilket gick bra, dock väldigt lite med folk. Efter det hem och äta mat och kolla idol. Nu blir det snart sängen så att jag är pigg imorgon då jag ska sluta upp vid Märys sida och ge Skattkärr en omgång de sent kommer glömma.

Kvällen


Kvällen tillbringades med världens skönaste gäng, först mentalträning, vilket jag själv tycker är jätte bra, har dock inte provat det så mycket. Men tror att det kan lyfta laget en hel del. Det skulle nog kunna lyfta mig en massa iallafall. Det där med självförtroende är inte min starka sida om vi säger så.

Efter den mentalaträningen åkte vi till vårat andra hem och tränade bollpasset utan sarg och utan stora mål. Nu blir det sovdags, ska jobba imorgon så det är väl bäst att få lite sömn.

Julshoppat

Nu har jag och älsklingen varit iväg och julshoppat. Blev lite julklappar, julkort + frimärken, inslagspapper, en fransare till paketsnöre, underställ, vinterskor, gardiner och en leksak till Findus, tror det var allt. Sen ligger snön kvar och mer var på väg ner när vi åkte hem. Underbart, nu vill jag ut och fota.

Snart är det dags för träning eller ja om 1 ½ timme. Innan dess blir det lite lätt med mat och plocka i ordning lite här hemma.

Sådär ja!

Tack för den!


Ge mig snö

Onsdag

Ikväll är det derby i Kumlahallen, klart man inte missar det. Våra snälla ledare har gett oss ledigt, iofs så har vi ingen hall att träna i, eftersom matchen är på våran träningstid. Eget gympass blir det istället, så först gym sen match, kanon onsdag!

Men nu ska jag åka till min mor och äta frukost/fika med henne, sen får vi se vad som händer.

Upptagen och strul

I morse när jag glatt skulle logga in på blogg.se för att publisera dagens lucka i lagets julkalender så funkar det inte. Besviken och trodde att hela dagen skulle bli förstörd, men Sandy ställde upp och publiserade senare under dagen när allt fungerade som "vanligt" på bloggen igen.

Själv har jag jobbat hela dagen, men början halv 9 med morgonmöte. Sen jobbade jag till kvart över 6 och sedan hem för att äta mat och kolla på tv, som vanligt på tisdagar. Så jag har haft fullt upp hela dagen, därför ingen bra uppdatering.

Men mer än såhär blir det nog inte, ska förbereda morgondagens lucka och sedan sova.

Sårbar

1 december

När jag läser detta inlägg så ryser jag. Känslan av glädje sitter kvar. Kan det bli bättre att än att man får träffa detta underbara gäng ikväll igen. Under dagen har mycket tid gått åt att sitta och hålla koll på kommentarer på lagets julkalender. har man inget bättre för sig så varför inte.

Sen har jag aktiverat min kreativa del av hjärnan igen. Har pysslat med en bild till Jossan som jag hoppas att hon kommer tycka om. Annars har det inte blivit så himla mycket gjort.

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0