Hipp Hipp..

..Hurra för min mor som fyller år idag! Ett Stor GRATTIS! Nu är det bara en månad kvar tills jag fyller också. 21 år, shit vad tiden går fort. Snart är man pensionär.

Iallafall, det jag ville säga var, att min älskade mor fyller år idag och gratulera henne. Så ett fyrfaldigt leve för min mor, hon leve hipp hipp HURRA, HURRA, HURRA, HURRA. Barabambambambaaaaa.

image124

Förlängd sommar

Nu är det äntligen bokat, den 25 september tidigt på morgonen avgår planet mot Grekland där det styrs mot ön Zakynthos. Kunde inte ha blivit bättre, älskar Grekland. Nu blir det satsning på att hitta en ny, riktigt fin bikini som man kan slita ut ordentligt där nere.

image123

Men nu blir det tyvärr ingen resa till Ayia Napa med brudarna, men det får vi ta nästa år istället, eller hur brudar?

Dags att gå upp

Då var det dags att gå upp igen då. Skulle ha börjat 14.00 idag men eftersom Simon är sjuk så blev det till att jobba öppning till stängning idag igen. Är inte van med att jobba så här mycket. Skulle behöva sova minst 4 timmar till, haha. Men har man svårt att somna så har man.

Annars händer inte så mycket idag, sista gemensamma träningen med laget och jag kan inte vara med.

Miss U!

Saknar det vi hade, du var den jag gjorde allt bus med. Har alltid funnit där, en stor del av min uppväxt. Den som jag gjorde allt med. Nu är banden mellan oss inte lika starka, tyvärr. Skulle vilja att de blev starkare igen, allt vi gjort finns kvar. Minnen som aldrig suddas ut. Du har alltid varit som en bror för mig, en bror som jag litat på, som jag alltid varit snäll mot, nästan iallafall, en som jag alltid kunnat prata med.

Åren går och vi växer ifrån varandra mer och mer, nu är vi ännu längre ifrån varandra när jag flyttat. Men du kommer alltid att finns där bland alla minnen och i en speciell plats i mitt hjärta. Vill få tillbaka det vi hade, undrar bara om det inte är för svårt, nu när tiden gått så långt.

Men inget kan väl vara omöjligt, lite vilja, så går det mesta och den viljan har jag! Har du?

PotC

Har nyss kommit hem från bion med älsklingen. Den var helt enkelt bra, bör ses av de som sett de tidigare filmerna, sen finns det ju vissa som säger att första filmen är bäst, men jag tycker att alla är bra. Inte nog med att filmen var lång och att jag fick ont i knät som vanligt när jag sitter förlänge, så vart jag kissnödig mitt i filmen. Sittandes i mitten på raden, kanon! Trotts att jag var på toa innan vi åkte till Örebro, innan jag gick in i biosalongen och under filmen, var jag ändå nödig när jag klev ur salongen. Vad är det för fel på mig?


Innan bion var vi hemma hos mor & far och hälsade på. Som vanligt när vi är på besök står det grillat på menyn, konstigt va? Jag älskar ju grillat, något de troligen vet. Eller så är det alltid jag som ber att få komma ut till dem och äta lite grillat. Lånade även fars kamera, love it!


Läste på Krillis blogg att hon är bra på att fixa lagning av cyklar, gratis! Så jag tänkte, jag har en cykel står i källaren som skulle behöva ha ett nytt däck. Jag lämnar av den hos dig någon dag babe, så fixar du det åt mig, okej? De som känner mig och krill från ungdomsben, eller vad man ska kalla det. vet att vi är mästare på att cykla, har vi alltid varit och kommer alltid att vara, oo-ey.

image120

Som om den inte fanns

Nu är solen här igen, saknade dig igår. Kunde inte ha kommit en dag tidigare, kunde väl tro det. Men nu är den äntligen här igen och förhoppningsvis är den här för att stanna. F*n nu ser man hur smuttsiga fönstren är, haha. Bara att dra ner persiennerna så syns det inte längre. Annars är hela lägenheten helt nystädad.

Skulle ha blivit grillning idag, men icke sa nicke. Vädret satte käppar i hjulet för det. men nu då, mamma vi kommer nu. Solen skinner.

Har nog fått reda på det här sist av alla, men GRATTIS ATTERFORS!!

Hoppas alla haft en bra midsommar, själv blev man dissad att vara med och spela Med andra ord, då man utsågs till att man redan kunde alla brickor som fanns i påsen. Men vadå skicklighet är väl inget fusk.

Imorgon blir det bio, äntligen ska vi pallra oss iväg och kolla på POTC.

Thanks for the memories

Bilderna Ni inte visste att jag hade!
                  
         

Sommaren är över

Iallafall känns det så, på midsommar ska det ju vara bra väder. Andra tecken på att sommaren är över.

1. Igår på jobbet var det en som kom in i shorts, tofflor och vinterjacka.
2. En kund handlade julklappar igår.

Nä, min sommar är inte över än, den har knappt börjat. Är likblek och det brukar jag inte behöva vara hela sommaren. Så nu måste det bli bra väder, annars får jag ta till drastiska åtgärder, BUS eller solarium och det vill man ju inte, ingen fusk bränna på sommaren.

Trevlig midsommar på er allihop!

100:de inlägget

Så var det gjort, mitt hundrade inlägg. Sitter vid datorn som de flesta förstår och väntar på svarteman (sotaren) som ska komma hit och göra rent. Men snart är det dags att åka och jobba, hmm. Jag tror jag har feber, känns som det, men jobba det ska jag göra, hur dåligt jag än kommer att må imorgon. Har nog inget större val, eftersom det bara är jag som "kan" jobba idag. Åhhh jag som skulle till Smögen med tjejerna, suck. Nu får man vistas hemma istället under hela midsommarhelgen. Eller hemma blir jag inte, någonstans ska jag ta vägen, antagligen blir det Älsklingens farmor och sen hem till mor & far.

Skit i det

Imorgon blir det en jobbig dag på jobbet, jobbar hela dagen + att vi bara är 2st som jobbar under hela det passet. Så alla som tänkt sig att komma och handla imorgon, fundera igenom om ni inte istället ska sitta hemma och gassa i solen. Det skulle jag göra, haha. Nej klart ni ska komma och handla, imorgon slår vi rekord, löning och allt.

Play it!

Dessa två grabbar, är inte direkt mina favoriter, men måste säga att jag tycker båda de här låtarna är riktigt bra. Men man kanske tröttnar på dem snart, som jag brukar göra efter någon vecka eller två. Men just nu så får de komma ur mina högtalare ett tag till.

.

Tisdagstema - Röd

Här kommer min bild till Tisdagstemat denna veckan. Passar kanske inte så bra till början av sommaren som det fortfarande känns som det är, får en mer att tänka på slutet av sommaren/hösten. Men röd, det är den.

Kräftor

Lugna dagar

Igår var mor, far och bror på besök. Fika och reseplanering till Grekland, men som efter många om och men, antagligen slutar med en pool istället. Jag som var så himla sugen på att åka utomlands. Har längtat efter den här sommaren så himla länge just för att vi skulle åka utomlands när far fyller 50 år.

Får hoppas på att det blir en resa iallafall, jag VILL!

Sen blev alla hungriga och älskling, far och bror gick till Patricias och köpte pizza, som vi avnjöt till F1:en.

Idag har däremot inte hänt så speciellt mycket har jobbat till 18.00, sen hem och slänga i sig lite mat som min älskling så snällt hade gjort, för att sedan slänga sig i bilen och åka ner till träningen. Maten satt i halsen hela träningen tror jag, kändes så iallafall. Nu sitter jag hemma i morgonrock och handduk runt håret. Snart dags att sova. Älsklingen börjar 04.00 imorgon så det är bäst att han får sova.

Imorgon är det nytt Tisdagstema, undrar vad de hittar på för skoj denna gång.

Kalas & Avskedsfest

Igår firade vi Storm samtidigt som vi tog farväl inför hennes flytt imorgon, till Gotland. Eftersom jag jobbade till kvart över 5, så blev jag lite sen till festen. Men det gjorde inget, för när jag kom hade de nästan nyss börjat att äta. Förutom Maria som redan ätit upp allt. Matvrak där. Sen fortsatte festen med snapsvisor och dunkande musik.
Det var en helt okej fest, bara att det tråkiga var att Storm försvann precis innan alla skulle gå, så man fick inte chansen att säga adjö på ett bra sätt. Men vi ses väl fler gånger antar jag. Lycka till nu gumman!


Jag får ursäkta de dåliga bilderna, glömde kameran hemma, så mobilen fick bli min räddning.

Men det bästa kortet saknas, tyvärr. Kortet på Storms chockminn när jag skrämde henne. Oerhört roande.

IQ-test

Tester är något som alltid är skoj, även om de är i tidningar som veckorevyn eller liknande, tar aldrig några tester på allvar gör de mest för skojs skull. Gjorde idag ett IQ-test jag hittade på en blogg när jag klickade runt lite i blogg världen. Men det här testet tar jag på allvar, haha.

Här är mitt resultat.
image81

Smultronställen

Idag har vi varit på två smultronställen, Kolmården & Glassrestaurangen. Dagen började men tidig avfärd och då menar jag 9.00 från Kumla mot Kolmården, med mig i bilen satt Niklas, Maria och Linus. Efter ett tags åkande nådde vi äntligen Norrköping. Men efter att ha missat rätt avfart så virra vi runt i Norrköping ett tag och hamnade till slut ute på något industriområde. Börjar bli till en vana att åka fel när vi är ute och far på roadtrips. Ska införskaffa en gps så man hittar lite bättre iallafall.

Väl framme vid Kolmården tog vi en liten frukostrast, med mackor, kakor och dricka. Sen var vi förberedda på det stora äventyret.  Efter att ha sett Lodjur, Präriehundar, Järvar, Snöleopard, Tigrar och många fler djur var det dags för en delfinshow.

    
  

Efter delfinshowen gick vi och åt lite mat på Safarirestaurangen, där blev det pannkakor för mig och köttbullar och mos för de andra. När vi fått lite mat i magen gick vi vidare i parken och kolla på bland annat apor, elefanter, noshörningar och zebror. Måste säga att man tror inte att noshörningar är såna bestar som de är. Så himla stora.

  

Efter en lång och slitsam tur på kolmården med endast Tropicarium kvar, somnade Linus. Han som tjatat om att han ville se hajarna hela dagen, missade tyvärr det, eftersom han var oväckbar.



Men så fort vi satte oss i bilen igen, var han klarvaken. Nu var det Glassrestaurangen i Söderköping som stod på listan. Så stora glassar och så gott.

  

På vägen hem stannade vi till i Katrineholm och åt på Mc Donalds där vi helt otippat träffade på Thea och Fredrik. När vi sedan for vidare hemmåt var alla trötta, om inte så blev de flesta det efter lite hoppa hoppa och vifta med händerna så att hela bilen skakade. Det har varit en riktigt kanon dag, men det är skönt att vara hemma igen. Som Maria sa "Känns som om vi varit borta flera dagar".

För att fotona inte skulle ta allt för stor plats så gjorde jag dem i miniatyr, så ni får anstränga er och klicka på dem om ni vill se dem lite större.

Tisdagstema - Natur

Här kommer nu en dag försent (bättre sent än aldrig) mitt bidrag till Tisdagstema, som denna vecka var NATUR.

image64
Tagen på ett vandringsläger med laget.

image65
Tysen smyger i gräset.

image63
Bjuder på en bild med Tunisisk natur.

Tips på sida?

Idag har jag varit på stan med mor och ätit / fikat / shoppat. Inte för att jag handla så mycket, blev ett par pärlor som ska bli några armband förhoppningsvis. Så är det någon som vet en bra sida med hur man gör armband och sånt, så får ni jätte gärna tipsa mig. Skulle nog behövas för att komma igång.

Bakad potatis börjar bli en tillhörande del när man är och shoppar i stan. Så himla gott.

Nu ska jag snart göra mig klar för att åka till jobbet och städa lite inför morgondagens värdering, efter det blir det pizza, mums.

Wannabebloggare

image62
Ta reda på vilken bloggartyp du är här!

Svett och tvätt

Så himla skönt att sommaren är här, men måste tyvärr sitta inne och vänta på att tvätten ska bli klar, eller jag skulle väl kunna sätta mig på balkongen men det känns som om det kvittar, vill ju bli brun. Så fort tvätten är klar drar jag ut till mitt andra hem. För att sola och ta ett dopp i poolen. Så himal skönt.

Första doppet

Igår var jag och älsklingen på Ikea och shoppade lite saker till lägenheten. Har börjat få ordning nu på det mesta, delarna till skänken kom i lördags så vi var uppe till 03.10 och skruvade ihop den. Nu ska bara tavlor och vinställ upp och en lampa i sovrummet, sen är det mesta klart.

Efter vi varit på Ikea i värmen så åkte vi ut till mor & far i Sköllersta och badade och grillade, alltid lika gott. Efter det bjöds det på glass och ett ill dopp i grannarnas pool som köpt ny, med volleyboll nät  och allt.


image65


image66

Nationaldag

Idag har vi firat Sveriges nationaldag och Svenska flaggans dag, genom att tåga från Kumlatorg till Kumlasjön med laget.  Vaknade med solen värmande in i sovrummet, hela 30 grader utanför fönstret. Tog på mig lite kläder och gick ner till torget för att möta upp laget. Sen tågade vi ner till Kulasjön och satt och mös i gräset ett tag och seda gick jag, Atterfors och Alex hem till mig och åt lite mat på balkongen, sen köpte vi glass och naturgodis och spelade lite xbox.

Just nu leder Sverige också med 5-0, kan inte bli bättre.

image61

Värme

Idag har det varit en helvetes dag på jobbet, inte nog med att det varen katastrof dag att jobba på när solen sken och värmen var underbar, vi har inget aircondition på jobbet, tok varmt så man svettas som en gnu. Får hinka i sig vatten i stora mängder och ändå behöver man kanppt gå på toa, förstår inte vart allt vatten tar vägen, eller jo vänta nu vet jag!

Sen när jag kom hem satte jag mig och tittade på Ugly Betty och Desperate Housewives. Som tydligen var de sista för säsongen, vad ska jag nu ägna mina tisdagskvällar åt, och imorgon är det sista avsnittet av Grey´s också.

När jag kom hem hade älsklingen städat hela lägenheten, så underbart fint blev det, är riktigt chockad och nöjd. Nu vet jag vad han kan!

"Och alla söta myggor dom vill jag inte ha"

Nu är det sommar och imorgon blir det mys i solen. Mer om det imorgon.

Mobilbloggning

Happy.gif
Nu när man skaffat ny mobil så måste jag ju pröva hur det fungerar med mobilbloggning. Så här kommer mitt första och definitivt inte mitt sista om allt går som det ska.

Talanger



50- och 4 år kalas

Igår var det stor kalas ute i Sköllersta ska ni veta, två av mina barndomskompisars mammor hade 50 års kalas, massa folk, gos mat och sprit. Själv var man chafför så det blev bara god mat och cola för min del. Saknar en hel del av dem man umgicks med förut. Riktigt roligt att få träffa er igen. Emma E och jag lirade fotboll i klassisk vänner stil, jag var nästan lika bra som Monika när hon spöar Joey och Chandler. Man kunde nästa tro att jag fått i mig en flaska vin, så bra var jag. Efter det så tog vi en match i stilren biljard, vilket var mer min grej. Sen precis när vi skulle hem så blev man indragen på dansgolvet av Basse är det bjöds på en sista dans i bugg, vilken taktkänsla jag har! Grymt!

Idag har det däreomt varit 4 års kalas, där jag och älsklingen firade 4 år, shit vad tiden går fort. LOVE U! Vaknade inte förns vid halv 12, efter en slitsam dag igår. Sen var det hem till svärmor och svärfar och träffa Niklas mormor som var på besök. Där bjöds det även på jordgubbstårta dagen till ära. Jag åt hela två bitar, det har jag inte gjort på flera år ska ni veta. Niklas mormor hade köpt en bärbardator som vi lärde henne att handskas med, hon skaffade msn och allt. Sen bar det av vidare till Örebro för ett besök på Kina Muren. Alltid lika gott och man äter alltid för mycket.

image59
En stor ros till min Älskling!

Stadsvandring

Har precis kommit hem från en heldag på stan med Maria, mycket trevligt. Jag lyckades bara hitta en gästhandduk, köpte iofs jeans och en klänning igår på Gina Tricot. Men Maria däremot hade fulla händerna med påsar från alla möjliga affärer. Men allt var inte till henne ska jag väl påpeka, men det såg bra ut.

Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem så vi kan åka till marieberg och försöka hitta några skor till honom som han kan ha imorgon på festen. Jag skulle även behöva ha en ny bh om jag ska kunna ha klänningen jag köpte. Funderar på att byta ut den mot en aprikos istället för den vita som ligger här hemma nu. Har så svårt att bestämma mig.

Ikväll blir det myskväll med potatisgratäng & kött och jordgubbar & glass. Juni är ju här och eftersom det inte märks på vädret så får man ta till andra knep.

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0