Kvarnen och ny säng

För en månad sen var marken täckt av snö, nu är alla snö borta och man börjar känna av att våren är runt hörnet. Som att vakna på morgonen och höra fågelkvitter utanför fönstret. Nu hoppas vi bara på lite mrr värme ute så man kan stänga in vinterkläderna i garderoben för den här gången.

Sedan sist har vi varit på Tekniska kvarnen med Thea, Freddan och Lina. Nellie tyckte det var jätte skoj att få springa runt och kolla och undersöka alla saker. Men roligast var nog ändå tågbanan.



Nellie är väldigt mycket för att pussla just nu, vi köpte ett bamsepussel till henne i alla hjärtans dagpresent. Men det pusslet var ingen match efter att ha pusslat det några gånger. Så nu har vi köpt ett nytt pussel med lite fler bitar, får se hur länge det dröjer innan hon lägger det på några sekunder också.



Det har blivit endel utelek och annat bus också.






Här ser ni den stoltaste tjejen med sitt jätte stora kinder ägg, hon var helt lyrisk.




Härom dagen fick Nellie hem sin nya säng som hon fick i julklapp av mormor och morfar. Hon skulle självklart hjälpa mamma med att skruva ihop den. Men när det väl var dags att sova så var ändå spjälsängen bäst. Men nu har hon somnat i sin nya säng två kvällar i rad, vilket hon inte gjort på flera månader så det bådar gott.





Kommentarer
Krilla

Vilka härliga dagar och bilder! Nellie-bus är såååå söt! ❤️ Puss från moster Krilla

2014-03-06 @ 15:32:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0