Smultronställen

Idag har vi varit på två smultronställen, Kolmården & Glassrestaurangen. Dagen började men tidig avfärd och då menar jag 9.00 från Kumla mot Kolmården, med mig i bilen satt Niklas, Maria och Linus. Efter ett tags åkande nådde vi äntligen Norrköping. Men efter att ha missat rätt avfart så virra vi runt i Norrköping ett tag och hamnade till slut ute på något industriområde. Börjar bli till en vana att åka fel när vi är ute och far på roadtrips. Ska införskaffa en gps så man hittar lite bättre iallafall.

Väl framme vid Kolmården tog vi en liten frukostrast, med mackor, kakor och dricka. Sen var vi förberedda på det stora äventyret.  Efter att ha sett Lodjur, Präriehundar, Järvar, Snöleopard, Tigrar och många fler djur var det dags för en delfinshow.

    
  

Efter delfinshowen gick vi och åt lite mat på Safarirestaurangen, där blev det pannkakor för mig och köttbullar och mos för de andra. När vi fått lite mat i magen gick vi vidare i parken och kolla på bland annat apor, elefanter, noshörningar och zebror. Måste säga att man tror inte att noshörningar är såna bestar som de är. Så himla stora.

  

Efter en lång och slitsam tur på kolmården med endast Tropicarium kvar, somnade Linus. Han som tjatat om att han ville se hajarna hela dagen, missade tyvärr det, eftersom han var oväckbar.Men så fort vi satte oss i bilen igen, var han klarvaken. Nu var det Glassrestaurangen i Söderköping som stod på listan. Så stora glassar och så gott.

  

På vägen hem stannade vi till i Katrineholm och åt på Mc Donalds där vi helt otippat träffade på Thea och Fredrik. När vi sedan for vidare hemmåt var alla trötta, om inte så blev de flesta det efter lite hoppa hoppa och vifta med händerna så att hela bilen skakade. Det har varit en riktigt kanon dag, men det är skönt att vara hemma igen. Som Maria sa "Känns som om vi varit borta flera dagar".

För att fotona inte skulle ta allt för stor plats så gjorde jag dem i miniatyr, så ni får anstränga er och klicka på dem om ni vill se dem lite större.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0