Helgen

Igår morse bar det av mot Stockholm, för att gå på Sm finalerna. När vi kom upp till globen så åt vi lite mat på Mc Donalds. Min cola var super sunkig, ingen kolsyra kvar och inte smakade det cola om den. Sen hade vi de bästa platserna på hela stället. Fyllegubben satt och glodde genom skärmhålet från bordet på andra sidan. Tur att det var snabbmats restaurang.

Sen var det insläpp, och ett varv runt inne i globen för att kolla de olika leverantörernas nya klubbor m.m. Damernas final började 12.30 och var ganska så seg inledningsvis med 3 Iksu mål genom samma spelare. Inget man själv skulle vilja göra, hat trick i en SM final. Nej då! I tredje så vänder Rönnby till 3-3 innan slutsignalen och det blir förlägning som även den slutar 3-3, därefter straffar där rönnby vinner med 5-4. Stort GRATTIS till Rönnby. Det var ni värda. Vi slog även nytt publikrekord på damsidan, hela 10.092 personer såg matchen.

Herrmatchen sen då. Där det var en het match mellan Täby och Warberg. Vi hejade på Warberg, lika bra annars hade vi nog fått höra ett och annat av Line. Första perioden slutade mållöst. Andra perioden kom dock första målet av Warberg, inte mer än 9 sekunder senare kvitterade Täby. Därefter utökade Warberg sin ledning ca 5 minuter innan periodpausen till 2-1. I tredje kvitterar och tog Täby ledningen. Med ca 2 minuter kvar att spela kvitterar Warberg och sedan 18 sekunder senare tar warberg åter ledningen och kan sätta avgörande målet i öppen kasse med mindre än 1 minut kvar. GRATTIS även till Warberg!

Efter matchen drog vi till våran lägenhet ute i Solna, för att göra oss klara för kvällens fest. Efter ca 45 minuter var vi äntligen ute i Solna, en färd som borde ha tagit ungefär 10 minuter. Vill bara säga att en GPS inte är att lite på, haha. Sen bar det av i taxi ut till Globen igen, för Sm finalernas efterfest. En fest med massa innebandyfolk. En helt lyckad kväll trotts att jag var trött redan vid 1. När vi skulle åka hem så vart det lite strul med taxin och jag tror han åkte en sju himla omväg. Men i säng kom vi till slut runt 4. Dagen efter satt vi en stund och kolla på reprisen av Talang och åt frukost som bestod av ostbågar och lite chips. Sen var det bara städning och hemfärd som gällde.

Det har varit en rolig och minnes värd helg. Bilder kommer här nedan.