Vinst

Finns det något skönare än en vinst, efter två förluster. Möjligtvis flera vinster. Match idag mot Lockerud/Mariestad, vinst med 5-4, fick spela två perioder, har ju varit borta och missat endel träningar så fick börja på bänken, men när man fick förtroendet i andra perioden, så kändes det jätte bra, vissa byten kunde man väl ha skippat men större delen kändes helt okej. Höll på att göra ett mål också, med en riktig macka från Malin, men målvakten lyckades få sina superlånga fingrar på bollen.

Efter matchen följde mor och far med hit för att äta lite god kinamat och min supergoda paj, enligt mig själv iallafall. Nu sitter jag här själv och väntar på att älsklingen ska komma hem, vilket han lär göra vilken sekund som helst.