Nu tändas tusen...

Fredagen började med en promenad till Maxi för att möta upp Sandy och handla lite bakgrejer. Nu skulle det bakas massor till helgens innebandy. Det var ren kaos efter att ha haft för stor form till receptet, men det löste sig tillslut och vi fick iallafall ihop lite kakor. På eftermiddagen kom Alex och Emma på besök, det var inte igår om vi säger så. Fick jätte fina presenter till Nellie av dem och även av Marie och Peter :) Tack snälla ni! Sen blev det fredagsmys i soffan med idol och Hellenius hörna innan man somnade gott.

Lördagen spenderades till större delen i Kumlahallen där N:s lag spelade och arrangerade DM. De spelade först mot Lillån som spelar i divisionen över N:s lag, det såg riktigt bra ut långt in i matchen men sen vände Lillån och vann med 3-5. På eftermiddagen spelade de mot Ekängen där det blev 3-3 så då väntade spel även på söndagen. Tog en promenad på kvällen upp till kyrkogården och tände lite ljus för nära och kära som gått bort. Så himla mysigt att gå runt bland alla tända ljus i mörkret, det är så himla fint. När vi kom hem gjorde vi iordning lite potatisgratäng och ryggbiff och mös ner oss i soffan och kollade på sista filmen av Harry Potter. Som vanligt så somnade jag innan filmen var slut och får kolla klart på den någon annan dag.


Söndags förmiddag stod Linde för motståndet och tyvärr blev det förlust med 4-1, två mål i öppen kasse. Så då var Dm spelandet slut för det här året, men vi blev ändå kvar hela dagen, var bara hemma en snabb sväng och åt lite. När alla matcher var slut åkte vi brudar hem till "Mandy" och gjorde iordning tacos och sen när grabbarna städat klart i hallen kom de och åt med oss, sen blev det soffmys och Vem kan slå Filip och Fredrik. Får tacka mina underbara vänner för en super trevlig helg.


Kommentarer
Anonym

Hej Saz :)

Va mysigt du har haft det. Går allting bra annars? du vet att det är bara du hör av dig om du behöver hjälp. David kommer från jobbet på studs ;)

Vill ju gärna ses snart igen <3 puss

2011-11-07 @ 22:53:12
Saz

Hejhej!! Allt går jätte bra :) jag klarar mig rätt bra, det gäller bara att planera och tänka till :) Ja vi får ta och ses någon dag :) Puss

2011-11-08 @ 08:49:46
URL: http://sazz.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0