Farsdag

I fredags var det ett speciellt datum 11.11.11. Så det blev att ta ett kort kl 11:11. Mammas förslag!, resultatet kan ni se i inlägget här under. Hade inte jätte mycket tid på mig så det blev inget avancerat.
På kvällen var vi bjudna på kalas hos dajja och petter, och vilket kalas det blev. Petter hade fyllt år och det firades med super god mat och mina favorit tårtor, ja ni läste rätt. Det fanns två tårtor att välja på och båda är absolut mina största favoriter. Det blev rätt sent iaf för en nybliven småbarnsfamilj.




Lördagen spenderades hemma med bara massa mys och tv tittande.

Söndag och farsdag, Nellie började morgonen med att fira sin älskade pappa med ett litet paket och glada miner. Sen var det bara att gå upp och göra sig iordning för att åka in till Örebro på farsdagfirande/inflyttningsfest hos Anton, Lina och syssling Vincent. Där bjöds det på fika, Nellie och Vincent gosa ner sig med papporna i soffan.





Sen åkte vi ut till Sköllersta för mer farsdagfirande. Det bjöds på en god kycklinggryta och toscapäron till efterrätt. Avslutade kvällen och helgen med lite soffmys och tv tittande.



Kommentarer
krilla

Åå vilken fin krokodil som firade pappa :) hihi vackra bilder och en härlig morfar :)

Hoppas vi kan ses snart. Jag tänker på er:) puss

2011-11-15 @ 21:38:48
Saz

Ja visst, så fin så :) Ja när kan du? Du får ta med mamsen och papsen också. Du får hälsa och tacka dem för presenten, jag satt och ammade när din mor var här så han inte prata med henne och hon fick inte träffa Nellie heller :( puss <3

2011-11-15 @ 22:11:33
URL: http://sazz.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0