Kalas

Oj vad dagarna går fort nu. Här har det varit kalas i tre dagar och än är det inte slut. I torsdags fyllde älsklingens mamma 50 år så det firade vi med lunch där och sedan fika. Även på fredagen firade vi henne med tacolasangemiddag på kvällen.

Igår åkte älsklingen till Stockholm för att kolla på UFC. Så då passade vi på att åka till Sköllersta och byta till sommarskor på bilen. Tack pappa för hjälpen. Vi passade även på att sätta upp Nellies gunga hon fick i 6 månaderspresent av mormor och morfar. En invigning blev det också, åh vad hon älskar att gunga. Sedan gick vi över på födelsedagsfika hos Rebecca som fyllde 18 i fredags. Där hade de dukat upp med chokladcheesecaketårta, mandeltårta, cupecakes och kakor. Hem en sväng och vilade lite innan vi gick tillbaka dit för middag och lite mer kalas. Ett härligt gäng var vi, mycket skratt och massa god mat. Kom hem runt kvart över 12 och hade svårt att sova, tycker inte om att sova själv. Vaknade när älsklingen kom hem vid halv 4 och kunde absolut inte somna om, usch.

Idag blir det kalasdag nummer fyra. Idag fyller Nellies syssling Vincent 1 år och det ska firas. Kalas fyra dagar i rad är inte helt fel.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0