Playdate

Här svänger det till rätt fort, från att bara ha en dag med något inplanerat i söndags så slutatde det med att hela veckan istortsätt vart uppbokad.
 
Igår var vi till Öret för att umgås med Krilla, vi hade en super mysig heldag på stan, lite shopping, god mat och trevligt sällskap. Vi tog en liten glass på glasscaféet också innan vi gick hem. Jag köpte den första 1 års presenten till Nellie, så nu lär det bara ramla på med fler paket. Har ju 1 ½ månad på mig, så det lär bli några till. Tack underbara Krilla för dagen, det måste vi göra om snarast.
 
 
Eftersom mamman fick ha sin playdate igår så var det nu Nellies tur. Så idag har vi varit på playdate med föräldragruppen. Ja, nu kan man nog börja kalla det playdate på riktigt då barnen börjar bli så stora att de faktiskt leker lite mer med varandra och självklart ska de leka med samma sak och sno leksaker från varandra. De var så söta när de gick två och två med gåvagnen. Nellie och Viktor var riktigt gosiga med varandra och pussades och följde efter varandra. På vägen hem slocknade både Nellie och Idun, helt slut efter några timmars bus.
 
 
 


Kommentarer
Krilla

Åå tack vad mysigt det var! Ja det tycker jag lönen rullar in igen den 10:de hihi
Å Nellies playdate såg inte tokig ut heller!
❤ love/Krilla

2012-08-22 @ 23:23:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0