Onsdagen

På onsdagsmorgonen packade vi ihop lite saker och åkte till wadköping för att mysa lite i solen, men oj vad varmt det var, orkade knappt gå runt i solen där nere, så vi gick till stadsparken så Nellie fick gunga lite och sedan vidare upp på stan för att kolla i lite butiker. När vi kände oss nöjda gick vi tillbaka till stadsparken och köpte glass på vägen tillbaka till bilen. Åkte vidare ut till Aspholmen och gick in på Stadium outlet och sedan vidare för mat på Enelly´s och lite mer shopping på Lager 157. Köpte bl.a. en fleecetröja till Nellie, tyckte hon kunde behöva den i värmen ;)
 
 
När vi ändå åkte förbi Marieberg så skulle vi bara stanna till på Toys R Us och köpa en pool till Nellie som hon kan ha hos farmor och farfar. Men det blev en sväng in på Barabus och där började vi kolla på en ny vagn till Nellie, sen vidare till Babyproffsen för att köpa en haklapp som går att vika ihop, super bra att ha med när man åker någonstans. Även där kollade vi på vagnar och valet stod mellan en Emmaljunga scooter och en City mini. 
 
Niklas som tjatat hål i huvudet på mig om den där scootern och varit så envis att det var den vi skulle ha. Vad vi har varit osams om valet av vagn, mest eftersom att jag kollat på måtten på hemsidan och att det bara skulle skilja 10 cm längden mot den vi redan hade. Men när vi väl provad och fällde ihop den och fick in den i bagaget så var det grymt mycket skillnad. Så tillslut fick han som han ville. Så vi bestämde oss för scootern och den hade de så klart inte hemma, inte i stan heller. 2 veckor till hade Emmaljunga sommarstängt.
 
Vi slängde oss då till Kumla och där hade han ju såklart den, i massa olika färger, färdig monterad och billigare. Kan det bli bättre? Så denna shoppingdag avslutades med att vi kom hem trötta men med en helt ny vagn.


Kommentarer
Farmor

Ibland finns det man skall handla närmare än man tror.Vagnen är jätte fin.

Svar: Ja visst är det så. Men de tär lätt att man glömmer bort de butiker som ligger här, när man har marieberg så nära. Ja visst är den! Superfin! :D
Saz

2012-07-30 @ 11:39:30


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0