Helg!

Nu är det äntligen fredag, älsklingen slutar jobba om 1 timme, så då tar vi helg. Idag ska det fixas inför Nellies dop som är i morgon. Så himla mycket mer hinner vi nog inte med.

I onsdags var Sandy här en sväng på förmiddagen och fikade lite. Hade inte jätte mycket att bjuda på tyvärr, det börjar ta slut i frysen, så snart är det dags att baka nytt. Älskling åkte iväg och spelade innebandy och jag och Nellie mös framför tvn.

Igår hade vi föräldragruppsträff, det handlade om trafiksäkerhet. Det mesta känns så självklart så det var inga konstigheter. Efter informationen gick vi till Sveas och lunchade, super mysigt. Niklas mötte upp oss och vi gick och handla lite mat till helgen. Sen gjorde vi pizza, så himla gott att göra egen, där man kan slänga på hur mycket man vill ha av allt.

Annars har det väl inte hänt så himlans mycket de senaste dagarna. Nellie har svårt att komma till ro när hon ska sova, tror det är någon utvecklingsfas hon är i. Hon ska helst sova hos mamma eller pappa, går absolut inte att somna i sin egna säng. Då ligger hon bara och gnäller, provar varje gång att låta henne ligga en stund så att hon lär sig att komma till ro själv.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0