Rim och ramsor

Igår hade vi en skön heldag ute i solen hos Sandy. Åkte dit straxt efter 10 och blev kvar till halv 4 tror jag. Maria var också där, var länge sen vi träffade henne så det var väl jätte skoj. Det bjöds på kycklingsallad och massa prat.

Sedan åkte vi hem och åt lite mat och gjorde oss ordning för kvällen, då vi skulle åka till Stora mellösa och kolla på Petter när han spelade match. Nellie underhöll större delen av vägen dit med massa glädje tjut och skratt. Vi blev inte kvar hela matchen för det kom massa mygg och så blev det lite kyligt när solen gick ner. Så vi åkte hem och kollade på Grey´s istället.



Idag har jag varit en sväng till Gallerian och sedan hem och åt lite mat innan det var dax för en promenad till biblioteket för en fika med föräldragruppen och sedan lite rim och ramsor i sagorummet. Alla fyra bebisarna älskade det, lite olika gosedjur och sånger om dem, vindspel, såpbubblor och trumma. Sen fick vi även en bok med oss hem, super bra. Till hösten kommer vi nog gå på rim och ramsor där för det verkade jätte mysigt. Gick vidare till Sveas och slog oss ner där med glass och ännu mer prat.




Här hemma har det sedan varit skrikmaraton, en trött liten tös som absolut inte ville sova, men nu sover hon iaf så vi får en lugn kväll med lite eurovisiontittande.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0