Utelek och vårkänslor

I söndags firade vi Nellies syssling Vincents 2 årsdag. Nellie och Vincent skulle hela tiden leka med samma leksaker, Nellie tog tågen från Vincent till hans tågbana vi köpt till honom, så han inte kunde leka med det. Hon tog hans bilar när han lekte med dem, välte hans torn han byggt med klossar. Efter ett tag satt de på samma stol och sjöng, eller det var mest Vincent som sjöng, Nellie hejade mest på.
 
Vi har även hunnit med massa utelek i veckan. I torsdags hade vi riktigt vårväder så då passade vi på att gå ut och leka, en stund på förmiddagen här hemma och sedan åkte vi till Sandy och Vera på eftermiddagen. Det blev ett besök i lekparken och soligt fika på deras trapp. På kvällen bjöds det på grillat hos svärföräldrarna.
 
 
Idag köpte jag med mig en rutschkana hem till Nellie, det uppskattades kan jag säga. Vi hade planer på att köpa en tidigare men tänkte att hon kanske skulle tröttna på att åka om hon fick åka mycket på dagis. Men på hennes avdelning har de ingen rutschkana så vi köpte en iallafall.


Kommentarer
Krilla

Åå äntligen en rutschekana :):) va kul Nellie-bus! Har du stått på näsan på dagis tro?
Hoppas allt är bra vi ses snart! Pusspuss moster Krilla

2013-04-28 @ 12:38:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0