Sommaren såhär långt

Oj vad veckorna går, ytterligare en månad har passerat och snart halva semestern. Livet rullar på, dagarna är fyllda med bus och lek. Nellie babblar på och man börjar förstå henne allt mer. Snart 2 år och redan ett hjärta av guld, så himla mysig är hon, ska pussas och kramas i tid och otid. Är någon ledsen så blir hon jätte bekymrad. Varje morgon kommer hon in till oss med kudde, täcke och gosedjur och ska ligga mellan oss och vakna till. Gosunge!

Vi har haft många lata dagar utan massa måsten sedan sist. Vi har firat Vera som fyllt 1 år, stora tjejen! Dagen efter Veras kalas var vi där och provbadade Veras nya pool Tjejerna stojade och tyckte det var super skönt. Det blev lite korv- och hamburgergrillning till lunch och sedan ännu mera bad. Kvällen avslutade vi hos farmor och farfar med mat och kubbspel. 
 
 
Jag och Nellie har även hunnit med att hälsa på Åsa och Viktor (Karlarna var och tränade), det blev lite lek i lekparken, fika och bråk om leksaker. Tråkigt nog blev det inte så lång stund, två trötta barn som började bli gnälliga.
 
En solig och varm kväll mötte vi upp Maria och David för lite minigolf på äventyrsgolfen där Maria tog hem segern. Vi gick in i hagen där för att hälsa på djuren, Nellie fick nog en chock, hon är helt galen i djur annars men nu var de jätte läskiga. Som grädde på moset så kom det fyra får i fullfart runt hörnet på ett litet hus (kaninhuset) som Nellie stod bakom. Då var det bara att ge upp och gå ur hagen. Vi avslutade kvällen med mat på Enelly´s.
 
Dagen efter åkte vi till mina föräldrar för att hjälpa till och bygga deras nya uteplats, kommer bli jätte bra när det är klart. Nellie passade på att bada både med och utan kläder.
 
 
Lite lek i lekparken har vi också hunnit med, vi tog med oss lite picknick och cyklade bort till en lekpark som har ett piratskepp, mycket uppskattat.
 
 
Idag gick vi upp tidigt för en cykeltur, vilket Nellie är väldigt förtjust i. Cykla och gunga är stora favoriter just nu. Vi tog en runda på 15 km runt Kumla med farmor och farfar. Nellie satt bakpå och sjöng "Gunga, gunga, gunga, gunga".


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0