Nytt år

"Vintern" är här, dock har snön i storsätt uteblivit. Förut tyckte jag att det var jätte tråkigt, men nu känns det som om det kvittar. Nu vill jag ha vår istället. Den lilla snö vi fick förvaltade vi väl. 




Nellie fick äntligen bygga sin egna Olof. Göra en snöängel, på riktigt! Inte bara inne på köksgolvet. Utan snö är det svårt att få julstämning, men jul blev det ändå. Julafton firade vi för första gången i vårat hus, tomten kom på besök och Nellie blev lite väl blyg för tomten. Tjejerna har fått så många fina julklappar så vi vet knappt vart vi ska börja leka. 







Nyår firade vi med fina familjen Jakobsson, vi hade komponerat ihop en riktigt god nyårsmeny tillsammans. 

Förrätt: Skaldjursplatå i miniformat, med smörstekt pilgrimsmussla och kungskrabba på ruccolabädd. Serveras med hemmagjord aioli. 

Huvudrätt: Helgrillad oxfilé på en spegel av Ekvägens rödvinssås. Serveras med potatisgratäng, bearnaisesås och smörstekt sparris. 

Efterrätt: Trilogi i pannacotta. Med smak av vit- och mörkchoklad samt dulce de leche. Med en varm bärkompott. 










Nu de första dagarna på det nya året har det blivit mycket fix och mys hemma. I fredags åkte vi till Tallängen så att barn och karlar fick leka av sig lite. 






Lily har lärt sig att sitta och sitter nu rätt långa stunder själv. Men att ta sig framåt är hon inte det minsta intresserad av än. Men det kommer väl också så småningom. Men att leka med storasyster är bland det bästa som finns. Oj vilken kärlek det finns mellan dem, man ser hur Lilys ögon lyser när hon ser Nellie och allt Nellie gör är jätte roligt. 




Tillslut. Välkommen 2015, vi ser framemot att se vad du har att bjuda på! 


Kommentarer
mormor

Kul att du har lagt upp lite fina bilder på tjejerna.

2015-01-06 @ 19:41:25
Krilla

Va kul att du har skrivit sazz! Fortsätt om du har tid. Det är så roligt att läsa <3

Svar: <3 allt för min trogna läsare 😉
Saz

2015-01-07 @ 23:39:46


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Saz

Welcome to my life!

RSS 2.0